Відмовлено Анастасія Блейс// Неправильне привітання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Уільям Уілліс

rᴘᴀждᴀнин миᴘᴀ
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
33
Реакції
47
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Анастасія Блейс
  2. Особистий нікнейм:Уільям Тохіс
  3. Суть скарги: Нещодавно а саме 22.09 о приблизно 15:30 був івент перестрілка без правил. Я зайняв на ньому перше місце. Зрозуміло що переможець івенту по традиції має передати привіт іншим гравцяв, клану і т.д. Свої привіти я передав ось так «Передаю привіт Токсикам, Котикам, фамці Шухевич,Ангел Хокаге, та колінним волковим)»,після чого я в неї запитав, чи може вона останнє залишить, в відповідь отримав ігнорування. Після чого я бачу таке повідмолення в чаті. «Переможець передає вітання Токсикам,Котикам, фамці Шухевич, Ангел Хокаге, клану VOLKOV» Після чого я в неї спитав, навіщо вона це зробила. На відповідь я почув «Ви сказали передать привіт, я і передала, я не можу образити інший клан» Після чого я їй сказав «Я в тебе перепитав, чи можешь останнє оставити, а ти нічого не відповіла». У клані Токсик і Волков війна не звичайна, і знаю що ця адміністрація це знає. В мене є думка що адміністраторша зробила це на зло мені. І вона могла зіпсувати відносини з деякими союзниками з мого клану!Не вважайте це як злив адміністрації, це моя особиста думка. Наразі прошу переглянути скаргу, та сказати відповідь.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження22.09.2023 ; 15:47
image.jpeg
mta-screen_2023-09-22_15-42-26.png

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Адміністрація не буде передавати завуальованих образ, в наступний раз добре подумайте що хочете передати в глобальний чат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі