Розглянуто Анастасія Ніколюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
44
Реакції
8
Бали
21
Ваш нікнейм: Ілля Бандера
Нікнейм гравця:
Анастасія Ніколюк
Дата порушення:00.11.2022
Опишіть ситуацію: Стояв у строю слухав лекцію, після чого підійшов підполковник Анастасія Ніколюк, взяв у наручники без причини (зловживання своїми повноваженнями), після цього бігала зі мною, і на відео сказала що буде бігати зі мною поки не набридне їй (1:55 таймінг), вирішив написати у репорт, але вилетіло. Я вважаю це грубе порушення Підполковника Армії, який має понести грубе покарання
Скріншот/відео від свого обличчя:

Микита Гурцев

Dream of your life
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
607
Реакції
103
Бали
46
Ой, а что это такое? Анастасия нарушает?

Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро
Вас було взято в наручники бо ви заважали інструктажу (ригали, постійно перебивали, переговарювались, спавнили свій автомобіль, казали що не чуєте, хоча всі чують, вам просто хотілось завадити роботі інструткора), я вас забрала щоб окремо вам провести інструктаж, щоб ви іншим незаважали і для того щоб відвести до полковника або генерала, щоб він розібрався з вами, але замість того щоб дочекатись цього моменту, ви вийшли і полковник прийняв рішення вас звільнити за порушення статуту та субординації. Також будь-ласка, займайтесь своїм життям, а не поширюйте мій інстаграм під виглядом що він ваш (він все одно закритий).

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
44
Реакції
8
Бали
21
Це брехня що ви мене забрали для цього, ви бігали і казали на відео що ви будете так бігати скільки захочете. Таймінги я вказав. Це порушення статуту, представсте що ви в реальному світі берете в тайзер новобранця і в наручниках він бігає за вами... Це смішно, це порушення статуту.

Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро
Це брехня що ви мене забрали для цього, ви бігали і казали на відео що ви будете так бігати скільки захочете. Таймінги я вказав. Це порушення статуту, представсте що ви в реальному світі берете в тайзер новобранця і в наручниках він бігає за вами... Це смішно, це порушення статуту.
Так тоді це до СБУ треба писати скаргу, а не до адмінів, це рп процес …

Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
88
Реакції
19
Бали
11
Доброго часу доби Вам, шановний гравець.
Порушень не має, це РП процесс!
Приємної гри на нашому проекті GTA UKRAINE, з повагою, Нікіта Князік .
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі