Розглянуто Анастасія Ронська || Порушення 5.11

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джек Денієлс

Стильний
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
49
Реакції
109
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Анастасія Ронська
  2. Особистий нікнейм: Джек Денієлс(6879)
  3. Суть скарги: Бігав по цр, дійсно з мого боку було порушення оскільки відповідав на провокації граця, порушення не було настільки серйозним щоб обмежувати баном на 3 дні, воно повино було розцінюватись як мут 60-180хв. Оскільки це перше порушення у мене в такому форматі. Але ж, спочатку я отримую від Анастасії Ронської деморган на 45 хвилин по статті 6.49 якоби використання анімки з метою приниження людини (хотя самої анімки не було(раджу адміністратору ознайомитись з списком оновлених анімацій) згодом через деякий проміжок часу коли я ще не відсидів 45 хвилин за перше порушення я отримую блокування вже по іншій статті 5.11. Тобто Адміністратор видав за одне порушення два покарання з чим я категорично не згоден та раджу ознайомитись Адміністратору з правилами серверу а конкретно з правилом 5.11 та 6.49. Я визнаю свою провину, з моєї сторони дійсно були неадекватні висловлювання, та підпадають вони під пункт 6.49 а саме мут 60-180 хвилин(оскільки порушення було в голосовому чаті) Прошу перекваліфікувати порушення під цей пункт та раджу Адміністратору перед тим як видавати покарання, ознайомитись з правилами та вміти правильно сформулювати покарання щоб потім його не перекваліфіковувати що вже являєтся порушенням з боку Адміністратора. Якщо моя скарга не буде розглянута належним чином та не переглянута більш досвідченим Адміністратором який точно знає під який пункт попадає моє порушення, скарга буде передана повторно старшій Адміністрації для більш ретельного дослідження та виявлення порушень з боку Адміністрації щодо незнання єлементарних правил. (Перш ніж видавати покарання Адміністратор повинен проаналізувати під який пункт воно підпадає, а не видавати одне покарання потім його перекваліфіковувати)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1000267185.jpg
  5. Дата походження: 30.06

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Після первинного покарання, виданого за п. 6.49 правил, адміністратор у короткий термін переглянув своє рішення, скасувавши деморган та замінивши його на більш коректне покарання відповідно до п. 5.11 правил UKRAINE GTA.

Поведінка, продемонстрована вами у вказаній ситуації, не відповідає загальноприйнятим нормам спілкування та порушує принципи взаємоповаги між гравцями. Особливо форма ваших висловлювань і взаємодії з іншими гравцями мала очевидно неприйнятний характер.

З огляду на це, вважаю, що покарання було видане доцільно. Водночас, враховуючи саму ситуацію, термін блокування буде замінено на мут тривалістю 80 хвилин.

Рекомендую надалі утримуватися від подібної поведінки та дотримуватися правил, які забезпечують комфортну та поважну атмосферу на сервері.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі