Розглянуто Анастасія Хоффман, Микола Хоффман || Глобальний Мут в ДС серверу без поважної на то причини, відповідь з великим запізненням | Для кер. Alexander Volk

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро
1. Микола Хоффман, Анастсія Хоффман
2. Анастасія Ніколюк
3. 25.09.22 року мною була написана пропозиція щодо вдосконалення сервера щодо скінів. Отримала я відповідь від Миколи Хоффманн 25.02.23 року з повідомлення про те що моя тема написана не по формі. (На час написана теми, такого правила не було і не має можливості прокоментувати скаргу). Після чого я описала своє об’єктивне незадоволення цим у діскорд каналі Серверу про те що, яким чином буде виконуватись реалізація ідеї, якщо на відповідь треба чекати майже пів року?
(Текст у подробицях:
Клас, відповідати в кінці лютого на пропозицію, яка написана в вересні, топ Хоффманн. Вмієте працювати ? Не по формі, бо Вовк трохи змінив правила розділу. Повторювати пропозицію не бачу сенсу, ви так само будете це пробувати реалізувати, як і відповідаєте на форумі ? доречі ідея класна і не складна, було б тільки бажання ?)
Побачивши моє повідомлення, Анастасія Хоффман видала мені Мут (не через бота) і відповіла мені, що я маю бути простіше. Куди ще простіше, коли я чекала майже пів року на відповідь, тим більш ідея не складана в реалізації і цікава сама по собі. Після цього я написала їй в особисті, де вона відповіла що у неї таке ставлення до мене з особистих причин, що я постійно нию і таке інше, що я «гоню» на Миколу Хоффманна, і типу завуальовано образила адміністрацію. Питання: чому Мут видався без бота, не формі і без вказання причини і без конкретного строку (причину я дізнаюсь в особистих повідомленнях). Також, якщо подивитис «правила серверу» в дс, то там немає «завуальованої образи», тим більше, мож повідомлення не містить ніякої образи, претензії були лише до того, що 5 місяців чекати на відповідь, і отримати відмову, бо правила розділу змінили, якось не дуже класно.
Я вважаю, що це використання адмін. прав в особистих цілях + без форми.
Прошу розглянути скаргу та розібратись з цим.
4. Докази: 5. 25.02.23

Реєстрування
13 Сер 2022
Дописи
175
Реакції
123
Бали
46
Вік
24
Адреса
Дніпро
Питання до скарги:
DEB4EE2F-BC8C-41B1-AAE8-E27C0FA5DCF9.png
Чому префікс змінили на «На розгляді» і немає повідомлення від того хто і коли взяв на розгляд скаргу?

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123
Вітаю, не засмучуйтесь, вашу скаргу приймуть на розгляд, гарної гри на ГТА УКРАЇНА 01 :)

Очікуйте на відповідь від керівника проекту…

Alexandr Volk

Гість
Доброго дня, скарга порожня пояснюю чому! Перевіряти розділ я дав команду, цей розділ не підлягає постійному розгляду, максимум раз на тиждень або в місяць, коли готується оновлення. Щодо образи думаю по смайлику зрозуміло, що Ви мали на увазі і до кого так зверталися. Так що бажаю вам приємної гри, будуть скарги не через дрібниці - радий допомогти, а так не бачу порушень з боку адміністрації. Оффтопери даної теми наступного разу будуть покарані, поки попереджені, що стосується неповажного ставлення до гравця з боку адміністрації в цій темі, а саме їх повідомлення - проведена сувора бесіда. Всього найкращого!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі