Дима Флуррі
Отаман
- Реєстрування
- 15 Сер 2023
- Дописи
- 280
- Реакції
- 42
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: Андрей Заболотний
- Особистий нікнейм: Дімка Хевву [63297]
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, сталася така ситуація що гравець з нікнеймом подав на мене Скаргу нібито Ухід в інтер'єр і що вони нібито хотіли взяти в мене інтерв'ю але це не так (тиць) це тіж самі гравці які нібито хотіли взяти в мене інтерв'ю і коли я почав зміну і вийшов на вулицю по мені просто без причини почали відкривати вогонь 3 людини, до цього моменту я почав зміну виїхав на патрульній автівці але біля воріт знову стояли гравці які нібито хотіли взяти в мене інтерв'ю хоча я прекрасно розумів що вони мене провокують щоби вбити ось це відео (Доказ ) і після того як я проїхав біля Воріт НПУ Києва данні гравці без причини почали стріляти по моїй автівці таймкод (00:40-00:50) я вирішив припаркуватися і послухати що вони будуть казати але на відео прекрасно чутно як вони просто кричать можно питання і я вирішив заїхати до Парковки аби аби взяти полагоджене авто так як данні гравці простріляли мене колеса таймкод (1:32-2:13) після того я виїхав в патруль але данні гравці почали прислідувати мене та відкривати вогонь по моїй автівці таймкод (2:25-4:30) тут видно як данні гравці пробили мені майже всі колеса і підрізали і після цього я поїхав до СТО щоб полагодити автомобіль але данні гравці на своєму автомобілі перегородили мені проїзд до СТО і я був вимушений відкрити вогонь по комусь із них але один із них вийшов і вбив мене у зеленій зоні таймкод (4:45-5:17) Тому шановна адміністрація покарайте данного гравця по правилам серверу а саме 4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів. Буду очікувати розгляду.
- Докази (скріншот/відео): Докази надав в Суть скарги
- Дата порушення: 10.04.2025