Розглянуто Андрей Заболотний / Обман адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Андрей Заболотний
  2. Особистий нікнейм: Дімка Хевву [63297]
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація, сталася така ситуація що гравець з нікнеймом подав на мене Скаргу нібито Ухід в інтер'єр і що вони нібито хотіли взяти в мене інтерв'ю але це не так (тиць) це тіж самі гравці які нібито хотіли взяти в мене інтерв'ю і коли я почав зміну і вийшов на вулицю по мені просто без причини почали відкривати вогонь 3 людини, до цього моменту я почав зміну виїхав на патрульній автівці але біля воріт знову стояли гравці які нібито хотіли взяти в мене інтерв'ю хоча я прекрасно розумів що вони мене провокують щоби вбити ось це відео (Доказ ) і після того як я проїхав біля Воріт НПУ Києва данні гравці без причини почали стріляти по моїй автівці таймкод (00:40-00:50) я вирішив припаркуватися і послухати що вони будуть казати але на відео прекрасно чутно як вони просто кричать можно питання і я вирішив заїхати до Парковки аби аби взяти полагоджене авто так як данні гравці простріляли мене колеса таймкод (1:32-2:13) після того я виїхав в патруль але данні гравці почали прислідувати мене та відкривати вогонь по моїй автівці таймкод (2:25-4:30) тут видно як данні гравці пробили мені майже всі колеса і підрізали і після цього я поїхав до СТО щоб полагодити автомобіль але данні гравці на своєму автомобілі перегородили мені проїзд до СТО і я був вимушений відкрити вогонь по комусь із них але один із них вийшов і вбив мене у зеленій зоні таймкод (4:45-5:17) Тому шановна адміністрація покарайте данного гравця по правилам серверу а саме 4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів. Буду очікувати розгляду.
  4. Докази (скріншот/відео): Докази надав в Суть скарги
  5. Дата порушення: 10.04.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Скаргу відмовлено, ознак порушення від вас не виявлено, також гравці скаржаться на вас з приводу обману адміністрації ,прохання коли подаєте скаргу надавати повні відеодокази. Дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі