Розглянуто Андрей Смітт // Блат L.Sakura, Некомпетентий розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Андрей Смітт
  2. Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко
  3. Суть скарги: Вчора від мене було написано скаргу на гравців клану Sakura, а саме за ДМ ЗЗ, через деякий час Адміністратор переніс її в розділ скарг на гравців без організації, постає перше питання, чому же він тоді, як Сл.Неоф всеж таки розглядав її? Але зараз нехай опустимо цей момент. Розглянувши скаргу, він виносить наступний вердикт. І ось тут починається цікаве:
    По перше, якщо на його думку є якась провокація, можливо є ситуація яка призвела до цього?) А як раз таки така ситуація є, бо першими провакувати почали гравці з клану, і на це є відео-докази, якщо адміністратор вважає що є така справа, то може було б більше адекватно просто зачинити її зі словами що немає повної картини ситуації? Нижче надам докази того, що першими неадекватно спілкувались гравці Дениска Сато, Такизава Сато, та проявляли неповагу, а ось на моєму відео ще окрім цього, добре видно, що я намагався як можно швидше уїхати від них, тобто у мене взагалі небуло ніякої мети, ці гравці перші нанесли мені шкоду, не давали переспавнити авто, почали провакувати словами "еще че", що і визвало від мене відповідну реакцію, але взявши до уваги факт що я на відмінну від лідеру клану Sakura, просто намагався замяти цей конфлікт, просто уїхавши, але ці гравці розтулили без причини мені авто, і тут ми переходимо до наступного пункту -

По друге, чому адміністратором було заплющенно очі, на те, що гравці не маючи конкретної IC причини просто так тулять мені авто, а після чого, порушують грубе правило як для L.Клану, а саме ДМ моє авто в ЗЗ (хоч на картах там і немає ЗЗ, але не відео чітко видно, що там стоїть дуже багато авто та людей, а як ми знаємо - любе місце з великим скупченням людей є ЗЗ, і чомусь коли я стріляв на цьому місці по гравцях, мені це зарахували як ДМ ЗЗ, зі словами що "По РП заправка є ЗЗ, бо це людине місце", також, як ми знаємо від самого офіційного розділу загальних правил, по перше - не всі території позначенні ЗЗ на карті (це написано над картою ЗЗ в розділі),
    а по друге, в самому кінці розділу загальних правил, в подпункті ЗЗ під номером 29 зазначено, що СТО є ЗЗ, а там було СТО, тобто ЗЗ там вважається (клікабельно)). Навідь якщо на думку адміна там є провокація, хоча як він може видавати на цю тему вирок не знаючи всю ситуацію, то чому не закрив тему, або чому не видав покарання гравцям за ДМ ЗЗ, бо фактор ДМ там був. Мабуть тому що це ЛІДЕР клану SAKURA, і мабуть не хочеться якось портити відносини зі старшим складом клану)...

Також доповнючі, мені цікаво, де саме в словах щоб вони "потерялися" адміністратор побачив провокацію? звісно це є як би нагле прохання, але на це є причини, які чітко видно на відео, коли вони затаранили мені авто я їм і слова не сказав, після чого видно, що гравці НАВМИСНО стали поперед мене своїм авто, щоб я не зміг заспавнити своє, що здається, є провокацією, я нормально попросив відїхати, а слова *еще що* від Такизави, також є провокацією. І на відмінну від нього, я не як не зачепав його,
    *довідка, що таке ейджизм*, (Тайм-код: 00:32). Тому вважаю, що наступних підстав, а саме: першой провокації від гравців клану Sakura, ейджизму в мою сторону, знос мого ОТЗ на іншу орбіту, та викидання мене з авто, достатньо для того щоб я сказав їм безобідне "потерялись", при цьому я в цих словах на увазі мав буквально, щоб вони просто зникли і не заважали, я сам почав спокійно уїзжати, після чого почався ДМ в мою сторону. І наскільки мені відомо, ДМ в ЗЗ заборонений, навідь якщо на це є причина, окрім випадків оборони, тому так або інакше, це ніяк не виправдовує дії клановців. Потребую адекватний перерозгляд скарги.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга від мене, перенос в інших для його посади розділ, та вирок, посилання на скаргу, повний відео-доказ
  5. Дата походження: 11.12.2023

Останнє редагування:

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Слідкуючі як Держ. так і Неоф. організацій мають право розглядати скарги на гравців без організацій.
Скарга буде перерозглянута, адміністратор отримає покарання за невірний розгляд.
Також порада від мене: для того, щоб в подальшому не повторялось подібних ситуацій - залишайте повний фрапс.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі