Розглянуто Андрей Смітт // Деморган за ПГ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
37
Реакції
16
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Андрей Смітт
  2. Особистий нікнейм: Олександр Фурін
  3. Суть скарги: Вчора подав скаргу на гравців без оргнізації по причині "ДМ", сьогодні побачив відповідь на скаргу, що гравців посадять за ДМ, а мене за ПГ, хоча я не розумію де від мене було ПГ, в мене почали тулити 2 гравця, я забіжав за авто щоб сховатися. Тобіш якщо б я по ним тулив, я один проти 2, то, так, це було б ПГ, а так я не розумію де від мене було ПГ.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 13.03.2024

Останнє редагування:

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,684
Реакції
552
Бали
253
Вітаю шановний гравець: Ви могли б уїхать так як ви сиділи в авто, також коли ви вишли з авто ви могли дістати зброю та захищаться так як на 1 держ.прац, 2 неоф то ви могли повністю відстрілюватись і ви почали ховаться за авто уже в кінці, спочатку ви приймали на себе кулі без інстинкту самозбереження.

Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
37
Реакції
16
Бали
11
Вітаю шановний гравець: Ви могли б уїхать так як ви сиділи в авто, також коли ви вишли з авто ви могли дістати зброю та захищаться так як на 1 держ.прац, 2 неоф то ви могли повністю відстрілюватись і ви почали ховаться за авто уже в кінці, спочатку ви приймали на себе кулі без інстинкту самозбереження.
Я хотів уїхати, але я вийшов так як не знав що вони будуть стріляти, тим паче завжди було що якщо один лізеш на двух то це ПГ, я не знав що можна захищатись, а сховався я за автомобіль щоб по мені не летіли кулі, але із за попадань я не міг не присісти ні чого зробити не міг

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Приносимо вибачення за незручності. Скарга буде перерозглянута. З адміністратором проведу бесіду.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі