Відмовлено Андрей Смітт / Некомпетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,193
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
  1. Нікнейм адміністратора: Андрей Смітт
  2. Особистий нікнейм: Павло Шухевич
  3. Суть скарги: Некомпетентний розгляд даної скарги

На мою думку, порушення правила RK немає. Так як, ми з моїми соклановцями їздили по просторах Києва, в пошуку ворожих кланів та випадково натрапили на даний автомобіль, в я кому виявились члени ворожого клану, при тому, якщо б ми навмисно бажали вбити цих гравців, то ми би поїхали на місце їх спавну (лікарні Києва).

В нашому випадку пройшло 8 хв, після того, як ми на них натрапили, отже навмисного переслідування не могло бути.

Дана ситуація могла трапитись з кожним, від цього ніхто не застрахований.

По друге, на другому відео автора скарги, не було видно, хто саме його вбив (автор не натиснув, на кнопку подачі в розшук, де було би написано, хто саме його вбив). На відео автора видно, що по ньому вели вогонь два гравці.

По третє, на тому ж другому відео автора скарги, автор не до кінця показав, хто саме його вбив, чим самим вводить адміністрацію в оману.

Питання до адміністратора, чому ви схвалюєте скаргу та видаєте покарання, якщо для схвалення не достатньо доказів для видачі покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
  5. Дата походження: 26.03

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,687
Реакції
555
Бали
253
Вітаю шановний гравець, на першому відео було чітко видно що вбили гравця саме ви , та на другому відео яке було додано до скарги і видно що гравці їхали та зупинились ви ж натомість повернулись знаючи їх авто, і саме ви почали перші вогонь по гравцю тому знаючи що по-правилам ще не минуло 15 хв то ж ви свідомо почали вогонь по людині яка не була конфлікто спрямована але нехтуючи правилами ви почали вогонь.

Макс Ленуар

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Бер 2023
Дописи
345
Реакції
330
Бали
68
Вітаю шановний гравець.
Оскільки скарга була моя.Хочу нагадати вам правила RK, а саме:7.9 RK (RevengeKill) - 1) Вбивство гравця з метою помсти; 2) Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин 3) Вбивство одного і того ж гравця кілька разів.
Протягом 15 хв ви не мали право навіть в мене стріляти. Ви бачили хто саме стоїть перед Вами та ви все одно відкрили вогонь.Гарного настрою.
IMG_20240327_001023.jpg
2.jpg
4.jpg

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,193
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю шановний гравець, на першому відео було чітко видно що вбили гравця саме ви , та на другому відео яке було додано до скарги і видно що гравці їхали та зупинились ви ж натомість повернулись знаючи їх авто, і саме ви почали перші вогонь по гравцю тому знаючи що по-правилам ще не минуло 15 хв то ж ви свідомо почали вогонь по людині яка не була конфлікто спрямована але нехтуючи правилами ви почали вогонь.
По перше, як я міг знате їх авто, якщо на першому відео автора, даного авто немає.
По друге, повторюсь, я по гравцю відкрив вогонь, а доказів автор не представив, що саме, я його вбив! (в правилі 7.9 RK (RevengeKill), у третій примітці вказано, що потрібно саме вбити, одного і того ж гравця "3) Вбивство одного і того ж гравця кілька разів", доказів, що саме я його вбив другий раз, НЕМАЄ!)

По третє, в правилі сервера прописано:
"7.9 RK (RevengeKill) -

1) Вбивство гравця з метою помсти; - Помсти не може бути, так як, на першому відео, я вбив гравця, а не він мене + війна кланів.
2) Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин; - На міні карті, видно з першого та другого відео, що територіально локація зовсім інша.

На даному скриншоті, це видно!

1711500056644.png

3) Вбивство одного і того ж гравця кілька разів" - По правилам проекту, не прописано, скільки саме разів і за який проміжок часу, заборонено вбивати одного і того ж гравця! (Добавте до 3 примітки часові рамки та кількість заборонених повторних вбивств одного і того ж гравця)

Як можна розглядати скаргу, якщо ситуація, не повна, перше відео на 7 секунд, а друге на 3 секунди...

Останнє редагування:

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,193
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю шановний гравець.
Оскільки скарга була моя.Хочу нагадати вам правила RK, а саме:7.9 RK (RevengeKill) - 1) Вбивство гравця з метою помсти; 2) Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин 3) Вбивство одного і того ж гравця кілька разів.
Протягом 15 хв ви не мали право навіть в мене стріляти. Ви бачили хто саме стоїть перед Вами та ви все одно відкрили вогонь.Гарного настрою.
Переглянути вкладення 199687Переглянути вкладення 199688Переглянути вкладення 199689
Оффтоп до теми, так як скарга на адміністратора.
3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/Не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попереження, бан 7 днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі