Відмовлено Андрей Сміітт/ Не компетентний адміністратор.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Коуч

01 Центральна Україна
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
272
Реакції
239
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:Андрій Смітт
  2. Особистий нікнейм: Вова Коуч
  3. Суть скарги: Прошу будьласка ознайомити адміністратора з правилами проекту і навчити його хочаб рахувати! Були написані мною дві скарги на гравців в двох скаргах адміністратор не бачить ПГ ТУТ і ТУТ, я пишу оскарження Ось де адміцністратор відповідає взагалі шо попало цитую (Вітаю Шановний гравець по вашій першій скарзі я видав ДМЗЗ гравцям так як PG я там не бачив так як гравці почали перші вогонь і вони не могли знати скільки вас, так як ви сказали що вас було 3 я на відео бачив як вас вибігло двоє з НПУ.) Це я так розумію він відповідаю на ось цю скаргу з його слів навіть якщо він бачить що ми вибігли в двох то гравці бачать що нас 2 і порушують правило ПГ так як (7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.) Їх 2 нас 2 їх повинно було бути 4 пане Андрій навчіться рахувати і вивчіть правила серверу а не відповідайте якусь маячьню! по ЦІЙ скарзі відповіді взагалі не надійшло! п Андрію при перерозгялді скарг прошу врахувати правило 7.8 і примітку 1 держ 2 неоф! Прошу адекватного розгляду скарги.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клац
  5. Дата походження:06.03.2024

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
По факту ви написали 2 одинакові скарги (докази ідентичні). З приводу PG, то в даній ситуації адміністратор розглянув вірно, покарання не потрібно було видавати.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі