Вова Коуч
01 Центральна Україна
- Реєстрування
- 9 Вер 2022
- Дописи
- 272
- Реакції
- 239
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора:Андрій Смітт
- Особистий нікнейм: Вова Коуч
- Суть скарги: Прошу будьласка ознайомити адміністратора з правилами проекту і навчити його хочаб рахувати! Були написані мною дві скарги на гравців в двох скаргах адміністратор не бачить ПГ ТУТ і ТУТ, я пишу оскарження Ось де адміцністратор відповідає взагалі шо попало цитую (Вітаю Шановний гравець по вашій першій скарзі я видав ДМЗЗ гравцям так як PG я там не бачив так як гравці почали перші вогонь і вони не могли знати скільки вас, так як ви сказали що вас було 3 я на відео бачив як вас вибігло двоє з НПУ.) Це я так розумію він відповідаю на ось цю скаргу з його слів навіть якщо він бачить що ми вибігли в двох то гравці бачать що нас 2 і порушують правило ПГ так як (7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.) Їх 2 нас 2 їх повинно було бути 4 пане Андрій навчіться рахувати і вивчіть правила серверу а не відповідайте якусь маячьню! по ЦІЙ скарзі відповіді взагалі не надійшло! п Андрію при перерозгялді скарг прошу врахувати правило 7.8 і примітку 1 держ 2 неоф! Прошу адекватного розгляду скарги.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клац
- Дата походження:06.03.2024