Розглянуто Андрон Мерссі начав бити в зеленій зоні. ДЛЯ ЗГА\ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
45
Реакції
19
Бали
13
1.Нікнейм гравця: Андрон Мерссі #4344
2.Особистий нікнейм: Роман Кононюк #65934
3.Суть скарги: Додаю ще докази про те що Андрон Мерссі причиняє шкоду просто так , це уже 5 скарга за сьогодні , Прошу максимальне покарання учитавши ісходні скарги за 14.05.2024.
Вкотре за сьогодні вітаю Вас шановна адміністрація.
Ситуація з моїм бізнесов (АЗС) стала вже критичною. Цілий день я сьогодні провів в грі захищаючи свої інтереси та обороняючи постійних клієнтів, які в мене заправляюся. Міняти ціни які вони мені пропонували я відмовив і почалася ось така травля, а саме загороджують мітку своїми автівками, випроваджують клієнтів пропозицями заправлятися в іншому місці, направляючи на них зброю та вбивають їх, якщо ті не згодні.
Хочу зазначити, що коли інші гравці нашого з Вами серверу скаржилися на ведення бізнесу в рієлторській агенції , якою керують Андрон та Сакура, то отримали відповідь від адміністрації, що це їх бізнес і вони керують ним як вважають запотрібне, то чому ж я не можу керувати своїм бізнесом як того хочу саме я..?
Кожен гравець може обрати для себе певний вид поведінки в грі, але вьому є межа. Вони безчинствують, завдають шкоди здоров'ю та пошкоджують рухоме майно гравців. півдня біля моєї заправки працюють адміністратори та стримують це безчинство, але як ми бачимо - порушників це не зупиняє.
Враховуючи все вищезазначено прошу Вас видати гравцям Андрону Мерсі та Сакура Мерсі максимально можливе в таких діях покарання, адже безнаказаність породжує беззаконня.
Дуже розраховую на Ваше розуміння та підтримку.
Дякую за увагу.

4.Докази (скріншот/відео):

Надаю попередню скаргу де видно що вони перекривають мітку ..https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Стрільба-в-зеленій-зоні-і-знову-Андрон-Мерссі.168218/

5..Дата порушення: 14.05.2024

Сережка Керамбит

ЗГС Держ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
883
Реакції
1,002
Бали
113
Вітаю!
Гравець Андрон Мерссі #4344 отримає покарання у вигляді:
DM in GZ - /jail 180 або /warn
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі