- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 66
- Реакції
- 14
- Бали
- 11
1. Нікнейм гравця: Компот Екстезі, Андрюха Парламент.
2. Особистий нікнейм: Ділан Алтонен 38680.
3. Клан порушника: Forbes, Андрюха без клану.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Ситуація така: Я вирішив по РП з клановцем відіграти що здав його поліції, як закладчика наркотиків. (оскільки він збирав пляшки, що по РП може враховуватися як шукання або закладка наркотиків та також він забрав закладку, але це на докази не потрапило), все би нічого, я одягнув на нього стяжки, посадив в авто та ми поїхали до НПУ, але коли ми їхали я побачив СБУ та НПУ, я їх зупинив та все пояснив, але нас перехватили злочинці, які по факту не були у його клані, тобто вони вбили нас не тому що він їх соклан, а тому що хочуть щоб було більше злочинності, а в правилах сказано, що дозволено відбивати клановців якщо це твій соклан, в результаті вони вбили в сумісній кількості 3 гравців: 1 працівника СБ, 1 працівника поліції та мене. Всі докази мого затримання з самого початку в мене є, тому при потребі я їх надам.
Тайм-Коди: 1:08 - Андрюха та поліція прийшли на місце затримання. 1:29: Андрюха починає стріляти з карабіна М4 в розкид, він спочатку стріляє у самого закладчика а потім у поліцейського та мене. 1:41 - починають вбивати мене, в результаті чого я помираю.2. Особистий нікнейм: Ділан Алтонен 38680.
3. Клан порушника: Forbes, Андрюха без клану.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Ситуація така: Я вирішив по РП з клановцем відіграти що здав його поліції, як закладчика наркотиків. (оскільки він збирав пляшки, що по РП може враховуватися як шукання або закладка наркотиків та також він забрав закладку, але це на докази не потрапило), все би нічого, я одягнув на нього стяжки, посадив в авто та ми поїхали до НПУ, але коли ми їхали я побачив СБУ та НПУ, я їх зупинив та все пояснив, але нас перехватили злочинці, які по факту не були у його клані, тобто вони вбили нас не тому що він їх соклан, а тому що хочуть щоб було більше злочинності, а в правилах сказано, що дозволено відбивати клановців якщо це твій соклан, в результаті вони вбили в сумісній кількості 3 гравців: 1 працівника СБ, 1 працівника поліції та мене. Всі докази мого затримання з самого початку в мене є, тому при потребі я їх надам.
Також, ви можете побачити, що коли почалась перестрілка, я висловився нецензурною лексикою, але прохання не мутити мене за CapsLock та неадекватні висловлювання, по факту це була РП реакція мого персонажа на те, що відбувалося навколо нього. Прохання це зрозуміти.
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 03.06.2024