Розглянуто Андріан Мельник / Видача покарання без роз'яснення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alexa

Phoenix
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
84
Реакції
46
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Віґдіс Фіннбоґадоуттір 4693
2. Нікнейм адміністратора: Андріан Мельник
3. Суть скарги: Видав покарання по скарзі за НРП нік. Мій нік відповідає всім вимогам розділу правил про нік:
Роз'яснюю - відповідно пункту 3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення.
Докладніше
- нікнейм не є українським. / Нік написаний українськмим буквами без вживання російських букв. І трактувати цей пункт, як ім'я і прізвище має бути українського походження не можна - томущо в грі є люди не з України і у них не може бути ім'я українського походження. Тобто наприклад Geoffrey Stephenson - це Джеффрі Стівенсон, а не Генадій Стівенсон.
- зайняті головними адміністраторами інших серверів, розробниками UKRAINE GTA та візуально схожі на них.
Приклад: Сергійко Коваленко, Сергій Коваленчик. / Немає схожості.
- фейк-імена відомих українськомовних "ютуберів" та офіційних блогерів UKRAINE GTA. / Немає з таким іменем чи прізвищем.
- нікнейм, що не відповідає статі ігрового персонажа (скіну) (виняток пункт 3.5). / Відповідає - Нік-нейм жіночий, персонаж - жінка
- будь-який образливий вміст релігійного, нацистського або образливого характеру. / Не має нічого спільного з релігією чи нацизмом та образами.
- провокаційні / образливі нікнейми / Не являється образливим.
Приклад: путін, пригожин, сталін, ленін, гітлер, лукашенко, мизулина, янукович, шаман, росія, медвечук, марченко, лепс, кіркоров, басков, бузова тощо.
- нікнейм не фізичної особи, або який не має нічого спільного з RP. / Використано ім'я та прізвище реальної людини, додаю скріншот
1781215359025.png

Приклад: Класна Табуретка, Тьома Акумуляторович, Яна Адмін, Топ Ракета, Злий Дядя, тощо.
- з відсутністю будь-якого суттєвого навантаження (набір букв). / Ім'я і прізвище не підпадає під такий формат.
- використання більше двох символів одночасно, що не відповідає логіці. / Написання логічне, оскільки це ім'я та прізвище людини з реального Світу.
- використання зменшено пестливої форми. / Не використано - Ім'я написано як в оригіналі.
Приклад: Владік, Світланка, Сашуля, Діаночка, тощо.
-
згадка або назви сторонніх проєктів, програм, засобів, тощо. / Немає нічого спільного.
- присутні російські літери / російськомовний нікнейм. / Нік повністю написаний українськими буквами
Приклад: Петр, Федр, Ілья, Аликсей, Татьяна, Миша, тощо.
Примітка до всіх пунктів вищезазначених також вважається: зайняті нікнейми / схожі на них / ідентичні зовні, але такі, що відрізняються однією або кількома літерами.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1781217274109.png

5. Дата порушення: 11.06.2026

Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
567
Реакції
287
Бали
123
Вітаю Шановний гравець!
З боку адміністратора упередження що до покарання не вбачається.
Також хотів подякувати за розгорнуту відповідь та історичну справку, адже не завжди вистачає у адміністрації навести історичні спраки з приводу саме таких імен.
Також прошу подати РП біографію на свого персонажа за для уникнення в майбутньому інцидентів, як ця скарга.
Покарання буде знято

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі