Відмовлено Андрійко Дацик неправомірна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс_Наливайко

Легенда 02 :)
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
114
Реакції
30
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника:Андрійко Дацик
  2. Особистий нікнейм:Макс Наливайко
  3. Суть скарги:Неправомірна видача покарання 2 догани. Я зайшов до гри до нас приїхала мерія щоб роздати гумонітарну допомогу, я не знав шо то мерія та прострелив 2 пари колес але в машині нікого не було тож вони не прострелилися потім мені в голову вистрелив Олексій Болтунович я взяв його в кайданки та попросив моральну компенсацію або відвезу на перевиховання в ДКВС потім мені в рацію пише полковник ЗСУ Андрійко Дацик "Пане підполковник наливайко негайно на плац але я в той час відвіз майора на майданчик тренерування щоб його перевиховати та написав в рацію 10-10 зайнятий він мені за цю ситуацію видав 1 догану 5.4 статуту далі я в оффтоп сказав що він такий то такий та неправильно видав догану я готовий за це понести покарання в вигляді муту за оффтоп образи а він подумав що я це сказав не в офтоп та видав догану за 5.2Тож я прошу шановну адміністрацію розглянути цю скаргу правильно та винести вердикт Дякую за увагу. Всі інші фрапси можете спросити у полковника або майора!!! Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  4. Дата походження:14.12.2024
    Тайм код 0:53

Реєстрування
10 Вер 2024
Дописи
23
Реакції
12
Бали
6
Вітаю шановний!
Я сказав "відкат", коли вистрілив у вас
Перша догана була видана по порушенні статуту ЗСУ 5.4 Глава 5. Заборонено не підкорятися старшим за званням, а також вищим за посадою. Це було порушення коли вам сказали явитися на плац, а ви відмовлялися це повторювалося разів 5. Тайм код: 0:00 в рації було написано (друге відео)
Друга догана видана по порушені 5.2 Глава 5. Заборонено ображати керівний склад, цивільних осіб, товаришів по службі і співробітників іншиї організацій.
Це відбулося тоді коли до нас особисто підійшов полковник, виписав вам догану.
Нажаль так як ви обрізали другий фрапс не видно як ви обізвали та послали полковника!

Реєстрування
10 Вер 2024
Дописи
23
Реакції
12
Бали
6
Порушення статуту ЗСУ 5.4 Глава 5. Заборонено не підкорятися старшим за званням, а також вищим за посадою.
Відео
Тайм код: 2:19, 2:42. в рації.
Порушення 5.2 Глава 5. Заборонено ображати керівний склад, цивільних осіб, товаришів по службі і співробітників інших організацій.
Тайм код: 4:46-4:49

Владислав Пуля

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
1,613
Реакції
319
Бали
223
Вітаю,шановний гравець!
Переговоривши з заступником лідера організації.

Та переглянувши докази можу сказати:
Покарання підлеглому видано правомірно.
Очікуйте, відповіді ГС/ЗГС.

Олександр Пуля

Адміністратор | Західна Україна
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
473
Реакції
496
Бали
123
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши докази Ваші та заступника, виношу вердикт:

Покарання видано доцільно

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі