Відмовлено Андрій Анатієнко\ нічим не допоміг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
93
Реакції
21
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Анатієнко
  2. Особистий нікнейм: Владюша Кнайт
  3. Суть скарги: Марічка Фернандо була прописана в Колишнього власника Вілли, потім багом вона перейшла на мене та проживає у Віллі багом. Коли хочу з нею домовитись вона не хоче співпрацювати. В грі ми з нею домовились що вона прописує команду та скидує мені в дс то шо вона прописала. На що вона мене забанила в дс . Суть в тому що Андрій сказав шо її буде виписано (08.02) а на данний момент (11.02) вона проживає у мене в Віллі. Адмін або забув або не знає як мені допомогти. Він мене попросив шоб я свою проблему закинув в "БАГИ"(я закинув) але Адмін не виконав того що написав в скарзі. Прикріпляю скаргу та докази: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/На-розгляд-Безсонову-Савочкіну.130867/ \\\ Ми з нею домовились про то шо вона мені скине відео з командою виписування ( потім вийшла з гри і заблокала в дс) Це можна враховувати як багоюз???
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1707658827918.png
    1707658981663.png
  5. Дата походження: Дата коли мені домогав Андрій (08.02.2024 - 09.46) Дата коли я замітив її знов в Віллі - (11.02.2024 - 13.23.51)

Тайлер Хелл

Смотрящий 02 сервера
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
111
Реакції
133
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Анатієнко
  2. Особистий нікнейм: Владюша Кнайт
  3. Суть скарги: Марічка Фернандо була прописана в Колишнього власника Вілли, потім багом вона перейшла на мене та проживає у Віллі багом. Коли хочу з нею домовитись вона не хоче співпрацювати. В грі ми з нею домовились що вона прописує команду та скидує мені в дс то шо вона прописала. На що вона мене забанила в дс . Суть в тому що Андрій сказав шо її буде виписано (08.02) а на данний момент (11.02) вона проживає у мене в Віллі. Адмін або забув або не знає як мені допомогти. Він мене попросив шоб я свою проблему закинув в "БАГИ"(я закинув) але Адмін не виконав того що написав в скарзі. Прикріпляю скаргу та докази: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/На-розгляд-Безсонову-Савочкіну.130867/ \\\ Ми з нею домовились про то шо вона мені скине відео з командою виписування ( потім вийшла з гри і заблокала в дс) Це можна враховувати як багоюз???
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 182764Переглянути вкладення 182766
  5. Дата походження: Дата коли мені домогав Андрій (08.02.2024 - 09.46) Дата коли я замітив її знов в Віллі - (11.02.2024 - 13.23.51)
Живи с ней, будет твоей девушкой

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Данний гравець буде виселений з вашої "Вілли" протягом 48 годин.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі