Розглянуто Андрій Анатієнко та Олександр Хубчик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
1.Андрій Анатієнко та Олександр Хубчик
2. Хірокі Такізав
3. За останні 3 дні до данних адміністраторів виникли питання, зразу хочу сказати що проти них нічого немаю та відношусь до них нейтрально.

1. 01.12.24 приблизно по обіді виникла проблема що мій мотоцикл застряг під мостом в текстурі. Я їхав на цр, мені потрібно було терміново відійти я зїхав з дорого та заїхав встати під міст, після того коли прийшов я зліз з мотоцикла та сам потрапив в текстуру, я виліз а мотоцикл витягнути не міг, я викликав евакуватор але він також його не витягнув, після чого я написав в репорт допоможіть мот застряг в текстурі тепнувся Андрій та Олександр від двох я отримав відповідь Відкрийте телефон на p та евакуйте машину. Логічно я зразу це міг зробити була б це моя проблема ну всенсі якщо б я заїхав куда небудь звідки я міг вилізти, але в цей раз була проблема іменно гри те що я провалився в текстуру. Після чого я написав в віп чаті "Геніально мій мот засряг в текстурі а мені кажуть його евакуювати" на що данний адміністратор Андрій мене замутив. Так я злегкістю м іг це зробити, але я спішився і повторюсь ще раз це була не моя проблема а проблема гри

2. 03.12.24 +-16:30 Я стояв на цр більше години щоб придбати намет, але більшість наметів були просто афк ну тобто там нікого не було, нічого не продавалось, я не витримав чекати та написав у репорт ТРИЧІ, на що відповідь адміністратів Олександра та Андрія була очікуйте, я б зрозумів якщо я б це написав один раз вони тепнулись та допомогли, розумію можливо вони були зайняті, я знаю на скільки багато в адмінів роботи тому що я також стояв на адмінці, після 3 моїх прохань покікати афк гравців які просто займають намет і нічого там не продають ніхто навіть не тепнувся просто заготовкою відповіли очікуйте. На що я маю очікувати на те що гравці які афкашать на цр з самого ранку по лівають? До того також я звертався тому що за цілий день наметів 10 було звільнених на певний час, а інші просто афк, це при тому що я на цр з 1 години сидів. Телепортувалась якась дівчина яка все чудово вирішила, гравець який їй не відкликався вона його кікнула по причині АФК дуже їй за це вдячний що вона приділила час на це.

Я не пишу скаргу, я хочу щоб адміністрація відносилась по іншому до своєї роботи взаємодіяла з гравцями, а не просто ігнорувала
4. на фото чудово видно що половина наметів просто пуста, але зайнята людьми які повставали в куточках цр і афкашать

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Щодо перевернення автомобілів, проведемо бесіду з адміністрацією.
На майбутнє, при зверненні повідомляйте причину звернення "авто у текстурах".
Стосовно ЦР, також проведемо бесіду. Доповнюючи адміністрація перевіряє ЦР раз на 20-25 хвилин.
Якщо ви знайшли людину яка перебуває в АФК або має пусту лавку, повідомте у репорт з відповідним зверненням "пустий намет гравця ІД" або "гравець ІД афк намет".
Через те що є досить велика кількість звернень, адміністрація питання по типу "афк цр", "переверніть авто", надає відповідь, щоб гравець зміг допомогти собі самостійно використовуючи системні можливості.

Завчасно, дякуємо за допомогу!

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі