Розглянуто Андрій Арнаут ID52615, Саша Рейзвіх ID52527, Арсеній Танкіст ID124027 / Массові порушення / Для ГС та ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
1,368
Реакції
1,246
Бали
253
Адреса
Нікополь
1. Нікнейм гравця: Андрій Арнаут ID52615, Саша Рейзвіх ID52527, Арсеній Танкіст ID124027
2. Особистий нікнейм: Макс Ігнатченко
3. Суть скарги: Розпишу поетапно
Відео №1:
ТИК
Все починалось з того, що ми проводили RP та нам необхідно було їхати до МОЗ для проведення превентивих заходів.
Почали вибігати на парковку, брати автомобілі та готуватись виїжати. В цей час по співробітникам СБУ почали стріляти з гвинтівок.
Виїхавши з території спочатку нікого не побачив, але якщо уважно придивитись на дах синьої будівлі там видно червоний гвинтокрил.
Відео №2:
ТИК
Ми обїжали територію та шукали хто стріляв. Повернувшись до СБУ я побачив звідки прилетіли кулі. Взяв гвинтокрил та полетів на затримання.
Вдаривши тайзером гравця Саша Рейзвіх ID52527 він або прописав /respawn або його вбив гравець Андрій Арнаут ID52615 з яким він був в одній команді. Це можна перевірити адміністраторам в яких є доступ до логів.
Далі я здійснив дурість, пригнув з криші за що готовий нести покарання, якщо порахуєте за потрібне але я б рахував що висота криші не така велика щоб рахувати це як за NonRP, та і взагалом - це було зроблено виключно з метою фіксування гравців які нас DM-или на в ЗЗ.
Побачивши гравця Арсеній Танкіст ID124027 з снайперською гвинтівкою вдарив його тайзером поки він цілився в бік СБУ (він мене не бачив - PG не рахується) та після цього хотів одягати кайданки він вийшов з гри, що заборонено правилами.
Відео №3: ТИК
Повертаючись до СБУ я зашов на територію в ЗЗ, де по мені прилетіло від гравця Андрій Арнаут ID52615 в ЗЗ.
Відео №4:
ТИК
Відлежавшись на асфальті парковки потрапив до лікарні, де з неї вийшов та поїхав в СБУ. Хотів зайти в приміщення та чекати КД (RK) але перед входом в СБУ побачив гвинтокрил який летить на дах біржі тому вирішили на випередження.
Полетівши на гвинтокрилі до них з групою людей, побачили що гравці заспавнили автомобіль на криші, щоб ховатись за ним під час стрільби. А також коли ми приземлились до них вони попригали з криші, за що адміністратор Владислав Пічкур видав їм покарання!
5436.png

Також хотів би доповнити, що на гравця Андрій Арнаут ID52615 вже була написана скарга за дані порушення: ТИК та інша
ТИК
Вважав би доцільним гравців Саша Рейзвіх ID52527 та Андрій Арнаут ID52615 заблокувати за массові порушення правил серверу.
4. Докази (скріншот/відео): Докази подані в описі!
5. Дата порушення: 07.12.2023

Останнє редагування:

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
695
Реакції
328
Бали
198
Вітаю.

З приводу гравця Саша Рейзвіх: він не прописував /respawn. Його вбив працівник СБУ Х.

Гравець Арсеній Танкіст [124027] отримає покарання варн за Вихід з гри під час арешту (/warn).
Гравець Андрій Арнаут [52615] отримає покарання деморган за DM in GZ (/jail 180).
Гравець Макс Ігнатченко [78856] отримає покарання деморган за NonRP (/jail 30).

За інші порушення гравці отримали покарання.
Клан Samurai буде видалено за масові порушення правил серверу.
Гарного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі