Розглянуто Андрій Архангел | Бан просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
12
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Андрій Архангел
2. Особистий нікнейм: Максим Зеленський
3. Суть скарги: Мені видали покарання(скарга), 360 хвилин муту, за які я ще не побачив доказів, і зараз я заходжу і бачу що мені видали бан на 5 днів. 1 - покажіть докази. 2 - чому ви не знаєте правил видачі покарань?Мені видали 360 хвилин муту, значить мут, навіть якщо я порушив, чому ви видали і мут і бан. По факту за одне порушення, яке навіть не доведене, і проти якого я виступаю ви дали:КПЗ(90 хвилин) ,мут (360 хвилин), бан 5 днів. Вимагаю:зняти бан і випустити з КПЗ.
4. Доказ видачі покарання: Наглість

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Андрій Архангел
2. Особистий нікнейм: Максим Зеленський
3. Суть скарги: Мені видали покарання(скарга), 360 хвилин муту, за які я ще не побачив доказів, і зараз я заходжу і бачу що мені видали бан на 5 днів. 1 - покажіть докази. 2 - чому ви не знаєте правил видачі покарань?Мені видали 360 хвилин муту, значить мут, навіть якщо я порушив, чому ви видали і мут і бан. По факту за одне порушення, яке навіть не доведене, і проти якого я виступаю ви дали:КПЗ(90 хвилин) ,мут (360 хвилин), бан 5 днів. Вимагаю:зняти бан і випустити з КПЗ.
4. Доказ видачі покарання: Наглість
Доказ (0:00-0:30)

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Вітаю! Мут вам видав я, котрий потім перетворився на бан на 5 днів, по причині: Образа адміністрації // by Рябов

Докази вашого порушення за бан: *Докази порушення*

На цьому фрапсі, у кінці ви почали грубо ображати адміністратора, та перед ци також його ображали.

Мут вам буде знят!

Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
12
Бали
8
Вітаю! Мут вам видав я, котрий потім перетворився на бан на 5 днів, по причині: Образа адміністрації // by Рябов

Докази вашого порушення за бан: *Докази порушення*

На цьому фрапсі, у кінці ви почали грубо ображати адміністратора, та перед ци також його ображали.

Мут вам буде знят!
За слова "ахуєвший" бан на 5 днів? ти нормальний?

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Покарання видано вірно. Потрібно тримати свій язик в себе за зубами але на перший раз зменшу покарання до 2-х днів блокування.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі