Владислав Всемудрий
Поважний гравець
- Реєстрування
- 26 Січ 2023
- Дописи
- 213
- Реакції
- 146
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм: Владислав Андрійович
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
3. Суть скарги:
Вітаю.
Ваша відповідь є формальною та не містить розгляду ключових аргументів, викладених у моїй скарзі, а саме:
Якщо будь-яке звернення на ім’я адміністратора або нейтральна фраза тепер вважається “неповажним спілкуванням”, прошу офіційно підтвердити:
Прошу надати повну, аргументовану відповідь з конкретними пунктами правил та оцінкою всіх обставин справи, включно з діями адміністратора після видачі муту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ярослав-Кримський-Не-згоден.359784/#post-1441275
5. Дата порушення: 14.01.2026
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
3. Суть скарги:
Вітаю.
Ваша відповідь є формальною та не містить розгляду ключових аргументів, викладених у моїй скарзі, а саме:
- Не наведено жодного конкретного пункту правил, який я нібито порушив. Формулювання «неповажне спілкування» не може бути підставою для покарання без чіткого посилання на правило.
- Не пояснено, в чому саме полягає “неповажність” слів «Ярік» та «Бочок потік», які не містять лайки, образ, приниження чи зневаги та не підпадають під визначення «образи адміністрації».
- Повністю проігноровано факт провокації з боку адміністратора, а саме — фраза «приємної гри», сказана у голосовому спілкуванні після видачі муту, коли я вже не мав можливості відповісти або захистити свою позицію.
Якщо будь-яке звернення на ім’я адміністратора або нейтральна фраза тепер вважається “неповажним спілкуванням”, прошу офіційно підтвердити:
- чи є це новою практикою покарань;
- чому вона застосовується вибірково;
- і чому аналогічні висловлювання інших гравців не тягнуть за собою покарань.
Прошу надати повну, аргументовану відповідь з конкретними пунктами правил та оцінкою всіх обставин справи, включно з діями адміністратора після видачі муту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Ярослав-Кримський-Не-згоден.359784/#post-1441275
5. Дата порушення: 14.01.2026