Нiколаєв Станiслав
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 20 Січ 2024
- Дописи
- 55
- Реакції
- 58
- Бали
- 21
Нікнейм адміністратора:
Андрій Берлінов
Особистий нікнейм:
Станiслав Нiколаєв
Суть скарги:
Шановна адміністрація
Я хочу оскаржити рішення адміністратора Андрія Берлінова який відмовив мою скаргу ( Скарга ). На відео чітко видно, що ми рухалися по дорозі на велосипеді у межах правил, і агресії та провокацї не було, як це сказа Берлінов. У будь якому разi це не дає права "ДМити" та "ДБшити".
Не зовсім зрозуміло, з яких підстав іншому гравцю нібито надається право нас “ДБшити та ДМити" ! Такі дії є порушенням правил серверу і не повинні залишатися осторонь.
Прошу:
1. Повторно розглянути скаргу з урахуванням відеодоказів.
2. Вжити заходів щодо гравця, який застосував агресивні дії.
3. Надати обґрунтоване пояснення причин відмови у розгляді попередньої скарги.
Вважаємо, що адміністрація повинна забезпечувати справедливість та рівність правил для всіх гравців, а не закривати очі на явні порушення.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Вiдповiдь Адмiнiстртора, Перерозгляд скарги
Дата походження:
28.08.2025
Андрій Берлінов
Особистий нікнейм:
Станiслав Нiколаєв
Суть скарги:
Шановна адміністрація
Я хочу оскаржити рішення адміністратора Андрія Берлінова який відмовив мою скаргу ( Скарга ). На відео чітко видно, що ми рухалися по дорозі на велосипеді у межах правил, і агресії та провокацї не було, як це сказа Берлінов. У будь якому разi це не дає права "ДМити" та "ДБшити".
Не зовсім зрозуміло, з яких підстав іншому гравцю нібито надається право нас “ДБшити та ДМити" ! Такі дії є порушенням правил серверу і не повинні залишатися осторонь.
Прошу:
1. Повторно розглянути скаргу з урахуванням відеодоказів.
2. Вжити заходів щодо гравця, який застосував агресивні дії.
3. Надати обґрунтоване пояснення причин відмови у розгляді попередньої скарги.
Вважаємо, що адміністрація повинна забезпечувати справедливість та рівність правил для всіх гравців, а не закривати очі на явні порушення.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Вiдповiдь Адмiнiстртора, Перерозгляд скарги
Дата походження:
28.08.2025