Владюша Овнволченок
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 3 Вер 2023
- Дописи
- 48
- Реакції
- 63
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина
- Особистий нікнейм: Харухи Волков
- Суть скарги: Вітаю , Шановна Головна Адміністрація Центрального серверу Ukraine GTA ! Вчора ввечері стався неприємний інцидент за цією скаргою ..... в якій я був присутній . Коли я дізнався , що мене забанили по цій причині , я не міг спати цілу ніч , обдумуючи , що буду робити після цього . Чесно кажучи , я розумію що такі слова не підлягають якійсь амністії чи пробачення . Від себе тільки скажу , що я дурна 15 дитина не певна розуму , яка не розуміла що написала того вечору (визнаю , таку бридоту я писав не перший раз в грі , але цей раз став для мене уроком до кінця свого життя ) . Я розумію , що такі ******************************************лі слова взагалі не можна тримати навіть в своїх думках , слави вона не заслуговує . В обновленні 2.4 кожному гравцю , який мав бан його знімали , як другий шанс . Розумію , що з того обновлення вже пройшло багато часу тай після таких слів я взагалі заслуговую чсп , але прошу вас , Найкраща Адміністрація всіх проектів які тільки існують дати мені дурному 2 шанс . Повторююся , може з вашої думки я на нього не заслуговую , але людям які писали такі ж самі слова писали в серйозний спосіб "висловлювання" знімали бани . Я провів на цьому сервері багато часу зі своїми друзями , такими як Данюша (Амбасадор Тюбикович), Лайт Ягамі , Тая Лайтова , Ніксон Хомс , Владислав Хомс , Ерен Хейз , Снєжа Овнхомсова , Маринка (Акіра Номура ) , Даша Хейз (Акіта Хейз) , Віктор Джаксон , Биполярочка Кензо , Кучер (Наомі Номура) , Деня Тюбикович , Максим Львівський , Ксандер Каліванов , Ваня Київський , Ентоні Кензо , Ілья Безуглий , Даня Падик , цей список людей можна продовжувати , з цими людьми я був щасливий на цьому сервері . Прошу зі сльозами на очах хоча б о скорочення бану або , в найкращому випадку , зняти його . Не хотілося б із за моїх дурних слів які я написав за допомогою своєї дурної голови закінчувати свій шлях на данному сервері . Зі своєї сторони я обіцяю більше не підтримувати максимально террористичну країну ( хоча я це писав не в серйозній формі , але с боку це виглядає , як підтримка ) і буду чемних гравцем 01 серверу . Сподіваюсь , що я отримаю зворотній зв'язок від Найкращої Адміністрації Найкращого серверу а й проєкту в цілому . Сподіваюсь ви мене почули .
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання
- Дата походження: 22.07.2024 01.01.47