Розглянуто Андрій Блащина / Дивний розгляд скарги / До ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
423
Реакції
546
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина
  2. Особистий нікнейм: Андрій Бенов
  3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація.

Мною була написана скарга на гравця «Пабло Ескобар» моя скарга була напевно випадково перенесена в «Скарги на адміністрацію» (така ж сама ситуація з гравцем «Андрей Новиков») хоча даний гравець Пабло Ескобар не є адміном. Після чого як була перенесена моя скарга, я написав в «Скарги гравців в неоф.організаціях» але ГС Неоф Андрій Блащина закрив мою скаргу по причині «Очікуйте розгляду ГА/ЗГА закрито» та надав посилання на ту перенесену скаргу, не розумію чому закрили мою скаргу яку я написав в «Скарги на гравців неофіційних організацій»

Прошу Вас:
    Відписати в даній темі , чому було мою скаргу зачинено, або ж відкрити заново цю скаргу для детального та об’єктивного розгляду скарги.

Щиро вдячний за відповідь
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання на скаргу. Тик
  5. Дата походження: 02.07.2024

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
670
Бали
213
Вітаю, щодо перенесення скарги у розділ "Скарги на Адміністрацію" з Адміністраторами буде проведено бесіду!
Щодо закриття скарги у розділі "Скарги на гравців неофіційних організацій", вона була зачинена у зв'язку з тим що такаж скарга була передана на розгляд ГА та ЗГА;
Щодо ваших скарг вони були зачиненні по причині "Скарга від третього обличчя розгляду не підлягає"!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі