Розглянуто Андрій Блащина, Марічка Блащина, Мартін Майер, Лайт Ягамі - DM без причини, Образи, Слив лідера фракції, обман адміністрації ДЛЯ ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
1,368
Реакції
1,246
Бали
253
Адреса
Нікополь
1. Нікнейм гравця: Андрій Блащина, Марічка Блащина, Мартін Майер, Лайт Ягамі
2. Особистий нікнейм: Макс Ігнатченко
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Працівник НПУ
5. Суть скарги: В один чудовий вечір в мене було весілля, розшукували наречену. Так сталося, що я підрізав автомобіль клану Toxic, внаслідок чого він в мене врізався. В цей же час, я почав їхати далі так-як до нареченої залишалось трішки проїхатись, але команда Токсиків відкрила по мені вогонь, без будь-яких попереджень, без будь-якої на те причини. ДТП не є підставою відкривати вогонь на ураження. То все нічого, Андрій Блащина підійшов до мене, та почав розмову з образ, а саме слів "Чуєш Чорт".
Скарга з його сторони була написана сьогодні 12.06.2023 року яка знаходиться
ТУТ, хоча сталася дана подія 09.06.2023 року. Задається питання, що гравець вичікував? Чи може, що вигадував для скарги! А я поясню так, вчора 11.06.2023 року людину по RP судили, та по рішенню суда йому повинні були видати 9 годин деморгану. Таким чином, він починає умисно робити дії з ціллю помсти, але я можу помилятися це моя особиста думка, так-як не розумію чому скарга написана не одразу а після суда блащини. Не думаю що це випадковий збіг обставин
По скаргі даного гравця, було надано чітку відповідь, на що він не погодився та подав апеляцію на рішення адміністратора
ТУТ
На моїх доказах, та доказах Блащини чітко чутно як він сказав слова "Чуєш Чорт". При цьому в скаргі на рішення адмінстратора, він зазначив такі слова "на відео чітко сказано "Чел а не чорт" і навіть, якщо було би сказано "Чорт" це не являється образливою відігровкою". Тобто людина в підсвідомості розуміє, що він казав чорт, але продовжує вводити адміністрацію в оману.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 09.06.2023 та 12.06.2023
Тайм коди не розписував, так-як якщо скласти 2 відео то 2 хвилин не набереться.

Останнє редагування:

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
0
Реакції
1,848
Бали
213
Вітаю.

Гравці отримають покарання:

Давід Шафета
7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження.

Макс Ігнатченко
7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження.
7.9. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі