Розглянуто Андрій Блащина / Хочю щоб перевірив Євгеній Макрен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
661
Реакції
1,229
Бали
153
Нікнейм адміністратора:Андрій Блащина
Особистий нікнейм: Максимка Дніпровський
Суть скарги:Бажаю Здоровья Шановна Адміністрація
Побачив порушення від Андрія Блащина.
Даний гравець під імʼям Артем Прит подав оскарження варну на форумі у Пʼятницю о 17:34 Артем написав що в нього вилетіло з гри, після чого Андрій Блащина відповів о 19:57 а саме (Вітаю, шановний гравець!
Адміністратор видав покарання вірно, інформація була провірена ви вийшли від арешту з гри а не вилетіли.
Відмовлено!) Після чого Артем Прит ще раз подав нову скаргу о 20:10 і написав (мені дали варн бо в мене вилитіло з гри і т.д ) що я хочю сказати, а саме що Артем Прит обманув адміністратора вдруге у першому оскарженні та у другому сказавши що в нього вилетіло, Адміністратор Андрій Блащина сказав що ви реально вийшли з гри під час арешту. Ще хочю додати якщо Артем Прит думав що в нього був виліт і він так і написав у першому оскарженні але адміністратор відповів що він вийшов з гри то він би не писав у другому оскарженні що в нього був виліт бо знав що адміністратор відповів що перевірили і він реально вийшов з гри . Я сидів о той час коли він стрімив на платформі тік ток і побачив як НПУ Д за ним бігла та встигла вдарити тайзером і після того він вийшов з гри та почав кричати (Ну давай пожалуйста вийди ) але я це не зафіксував. Що хочю сказати за Адміністратора Андрій Блащина а саме те що він не побачив що його два рази обманули. І за Артема Прита він би міг написати що я приношу свої вибачення та сказав правду що в нього вилетіло а не обманювати адміністратора.
Ще як Андрій Блащина переглядав скаргу якщо на 1 і 2 оскарженні неправильна дана написана.
Дякую на цьому все.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Перше оскарження:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Перевірьте-будь-ласка.232534/
Друге оскарження:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дуже-прошу.232625/
Дата походження:22.11.2024

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
В скарзі мною була дана відповідь
"Переглянувши вашу історію покарань, і поспілкувавшись з вами, даємо вам шанс - при повторному такому порушені отримаєте максимальний термін блокування 5 днів"

Я поспілкувався з даним гравцем, який признався і зрозумів свою помилку, гравцеві був даний шанс

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі