Розглянуто Андрій Блащина/DM мирного клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
1.Нікнейм гравця:Андрій Блащина
2.Особистий нікнейм:Микола Герасименко
3.суть скарги: доброго дня! я знаходжусь у клані (Sakura) який не с ким не веде війну. і не вперше я бачу таку картину як клан (Toxic) роблять такі діЇ як:DM,DM+zz , оск. і тд.
я іноді задумуюсь , який смисл від того що на форумі весить текст чорному по білому , що клан Sakura це мирний клан! чому не однократно вони роблять такі діЇ та провокаціЇ ?. у мене вже зібралось фрапсів на одну загальну скаргу , а я як знаю на них все пару штук є , і від адміністраціЇ люди яким не всеодно ніких дій не бачать, може зараз я скажу щось зайве але по факту , чому постійно адміністрація до клану Toxic відноситься лояльно? скільки це може продовжуватись? окрім них також є РП клани , які теж хочуть насолоджуватись приємною грою , але ізза таких частих випадків . все більше і більше уходить бажання грати , і це не тільки у мене , іде постійна провокація , ДМ в зз і так далі , якщо ви ж розвинулись на високий рівень то чому ви не даєте це зробити іншим кланам? чому зараз я витрачаю час і пишу цю скаргу , заради того щоби зараз Блащину відкинули на 8 годин , із яких він хвилин 15-20 посидить максимум? я надіюсь у скорому часі від адміністраціЇ будуть якісь діЇ ...
4.Особисті докази (скріншот/відео):
5. Дата порушення 13.02.2023

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
доповнюю , Андрый попросив мене ненормативною лексикою покинути блокпост , витягнув мене з авто не відігравши по РП та сказав що у мене є 3 секунді щоб уЇхати , але у мене гра зависла , я ітак бі уЇхав бі , але навіщо наколяти ситуацію та поганими висловлюваннями мене убирати із блокпоста?

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Микола Герасименко зараз вас нагло обманює, Віктор Миколайович
доповнюю , Андрый попросив мене ненормативною лексикою покинути блокпост , витягнув мене з авто не відігравши по РП та сказав що у мене є 3 секунді щоб уЇхати , але у мене гра зависла , я ітак бі уЇхав бі , але навіщо наколяти ситуацію та поганими висловлюваннями мене убирати із блокпоста?

Довожу свої докази --- 1
Блок пост був захвачений кланом, а дана особа на постійній основі ходить і провокує !
Потребував покинути блок пост, дав час, у відповідь чуємо "0.55 тайм код"
Після чого в нас почали стріляти і ми поїхали дивитись хто іменно

Довожу свої докази --- 2
Проходить паро хвилин він знову вертається і дальше починає провокувати, кружляє навкруш машини а потім таранить її
Дальше в нього був даний час щоб покинути БП що він повністю проігнорив а замісь цього свертав ігру і запускав відео

Віктор Миколайович- прошу розглянити дані матеріали і наказати "Микола Герасименко" за обман адміністрації ( Говорить що в нього ігра зависла, скриває те що вже другий раз попереджував покинути ПБ і таран мого авто), PG ( Попередив що буду відкривати вогонь стоїть на місці), MG (говорить за форум)

Микола Герасименко- Правда в одному це за мат але і в тебе він є на відео, я Лідер самої великої банди на сервері + біографія клану є, так що це норма (не думаю що в реалі з вами така людина буде по другому спілкуватись) .

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Так я не знав що захват блокпоста це великий рп процес , у мене почалися Лаги в ігрі , і я випадково протаранив авто , але я сказав що я випадково це зробив , і хотів уїхати , я не намагаюсь обдурити адміністрацію

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
На доказах Андрія Блащини видно що ви не один раз приїзджаєте на блокпост та провокуєте клан на порушення правил серверу задля того щоб подати потім скаргу, це заборонено правилами проекту :
7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
Також бачу порушення з вашої сторони PG , вам декілька разів давали попердження покинути блок пост а ви не реагували.
Те що ви знаходитесь у клані з яким заборонено вести війни не означає що вас не можуть чіпати клани на блок постах (захват бп = рп процес)
З приводу матів та грубих висловлювань також бачу тут рп процес, це лідер банди, я не думаю що в житті такі бандити будуть спілкуватися з вами на "Ви" .

З огляду на це гравець Микола Герасименко отримає покарання у вигляді КПЗ 400 хвилин + 10 хвилин муту за MG
(також попереджую щоб не намагалися за хабар вийти 2.2 Якщо особа ув'язнена адміністратором, звільнення з в'язниці категорично ЗАБОРОНЕНО!, у разі виявлено БАН на 30 діб з зняттям з посади бед копа. )

В наступний раз якщо Микола Герасименко буде займатись такими провокаціями отримає бан.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі