Розглянуто Андрій Ведмідь" / "Втручання в рп"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Кві 2024
Дописи
10
Реакції
27
Бали
16
Адміністратор Андрій Ведмідь поперше втручається в РП ситуацію Доказ скрін
Снимок экрана 2024-08-28 233931.png
Снимок экрана 2024-08-28 234006.png
його підпис в рп документі
по друге абсолютне не знання судової системи та намагання приховати злочини та зловживання працівниками СБУ К
я подала скаргу на форум про фальсифікацію справи в мою сторону як РП гравця, була створена справа з явними порушеннями правил серверу за явним виявленням порушень із сторони працівників СБУ слідкуючий адміністратор пояснив що я маю щось обжалувати у судовому порядку згідно РП хоча самі порушили всі правила проекту всі закони проекту.
Була відповідна скарга стосовно порушень працівниками правил проведення РП за данним посиланням [ ] тик
Як я можу спростовувати обвинувачення своєї вини якщо працівники необгрунтовано створють Кримінальні справи та за допомогою слідкуючої Адміністрації просувають фальсифікаційні справи
прошу Вищу адміністрацію допомогти

Останнє редагування:
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
28
Реакції
23
Бали
6
Я звісно розумію, що мій коментар буде видалений модераторами, але я хочу сказати, що це вже не перший і не 20 раз коли вони втручаються в РП ситуацію. А коли заливаєш на форум, єдиний аргумент це - подавайте скаргу на форум, а подавши скаргу ніхто нічого не зробить.

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,072
Реакції
1,252
Бали
253
Вітаю.Надам відповідь від себе
Шановна В. Барселона запевняє, що я втрутився в РП процес поставивши свій підпис в криміналці.
Згідно пункту 1 розділу 2 правил проведення судових справ (тиць) існує певний перелік зразків для кримінальної справи, в яких
можна побачити підпис слідкуючого у вигляді особи в якості прокурора. Так сказати схвалена КП слідкуючим. Ось наприклад (тиць)

Щодо самої скарги, яку я відхилив ( тиць) ,співробітниками СБУ було дотримано всі норми чинного законодавства та проведено досудове розслідування.
Ви шановна В. Барселона розписували в скарзі незрозумілі речі та навіть брали реальну інформацію з життєвої Конституції України.

Відповідь проста, звертайтеся до Суду та оскаржуйте рішення в судовому порядку.
Якщо винні відповідайте по закону.
В мене все,очікуємо відповіді вищого керівництва
Гарного настрою ;)

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
Мені прикро, що сталась така ситуація, переглянувши доступ до ЄРДР ви не один гравець якому підписували кримінальні справи адміністратори. Таких випадків десятки, тому, я вирішив що найкращим рішенням буде розробити детальні та логічні правила написання кримінальних справ, так як в правилах написання КП є нерівності, та неспівпадіння в рамках RP. Також я був занепокоєний упередженістю слідкуючої адміністрації, та їхніми відповідями в скаргах на держ.орг, таким чином зі слідкуючим адміністратором буде проведена серйозна бесіда.
Можливо комусь рішення не сподобалось, але на теперішній час написання кримінальних справ стає недоступним і це остаточне рішення.
В ЄРДР рішення анульовується
1724945455873.png
Дякую за звернення, приємної гри та відмінного настрою на 01 Server :)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі