Зачинено Андрій Вербицький/// взагалі не граю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Альварез.

Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
186
Реакції
221
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Максим Дребіт
2. Нікнейм порушника: Андрій Вербицький
3. Суть скарги: і так, це продовження моєї минулої скарги, але вже на лідера цього безладу, коли я побачив, що мене кікнули з групи, я написав свому другу щоб він запитав навіщо мене кікнули, йому відповів Андрій, цитую та прикріпляю докази нижче "неактив" "взагалі не грає" давайте почемо з того, що звільнити за так званий "неактив" мене не можна бо в грі мене не було 3 дні, враховуючи ситуацію зі світлом в нашій країні, він хоче щоб я був онлайн 24/7? Якщо так, то хай купляє мені за свої кошти генератора та соляру, чому б ні. Цитую "взагалі не грає" грав ще й як, в той день коли я останній раз був онлайн, я відіграв мінімум годину, і весь цей час я був в патрулі з своїм другом, потім в мене вимкнули світло, останні дні, в мене просто немає часу та можливості заходити кожен день. Нічого мене не забов'язує грати кожен день
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 05.02.2026

Олександр Шміт

Поважний гравець
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
152
Реакції
172
Бали
88
Вітаю!
Звільнення було здійснене за втрату довіри, відповідь із цього питання надав у минулій скарзі. Щодо активності - з лідером Андрієм Вербицьким буде проведена сувора бесіда, у разі наступного порушення покарання буде застосоване в максимальному обсязі.

Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі