Відмовлено Андрій Горн | Оскарження покарання / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,294
Реакції
736
Бали
608
1. Ваш нікнейм та ID: Кіріл Гросман 27218
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Горн
3. Суть скарги: Вважаю видане покарання у вигляді 1 дня — безпідставним, оскільки відсутні чіткі пункти порушення та вказано причину блокування: «Масові порушення правил держ. орг //by Горн». Після розмови з адміністратором я дізнався, що нібито суть у масових порушеннях держ. орг. є: «
поясни, будь ласка, що це за NonRP автопоняг?», «2. Неадекватне спілкування та порушення субординації», «3. Постійне ігнорування код-6 та прогули зміни». Вважаю дані аргументи необґрунтованими, оскільки масових порушень правил не було.

1. «
Поясни, будь ласка, що це за NonRP автопоняг?» — вважаю, що якщо система гри надає можливість підчепити 3 авто до одного евакуатора та правилами це не заборонено, це не вважається порушенням. До того ж у реальному житті зчепити 3 евакуатори + 1 авто є можливим. Вважаю, що якщо оцінювати це вже згідно з правилами UKRAINE GTA та якщо це можливо вважати NonRP, то більш доречним покаранням було б «6.20. "NonRP Drive" — водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах».

2. «
Неадекватне спілкування та порушення субординації» — оскільки дана ситуація трапилася у Discord, вважаю більш доречним видавати саме покарання у Discord, ніж рахувати це як порушення правил держ. орг., не вказавши відповідний пункт порушення. Не заперечую, що є певні покарання, які можуть видати у грі через порушення поза грою, але це прописано в 7 розділі правил UKRAINE GTA — «7. Положення про дії поза грою». Вважаю, що порушення 7 розділу правил UKRAINE GTA в даному аргументі не було.

3. «
Постійне ігнорування код-6 та прогули зміни» — вважаю, що за порушення «прогул та ігнорування код-6» можуть видавати покарання у вигляді «попередження / догани». Оскільки мені не було надано прямих доказів мого порушення в цьому аргументі, я не можу точно знати, які саме прогули чи ігнорування були з мого боку. Дійсно, можливо, були якісь прогули, але на це потрібно мати докази, що я не перебував у «Збройовій кімнаті та Роздягальні ГУ НПУ Києва», оскільки згідно зі статутом НПУ я мав повне право перебувати в AFK, що іноді і робив у «Збройовій кімнаті ГУ НПУ Києва».

4. Звільнення за причиною
«Втрата довіри» + ЗЧС 30 днів — не згоден зі звільненням, надавши аргументи зі своєї сторони вище. Прошу переглянути рішення про звільнення та ЗЧС.
Тому вважаю, що покарання у вигляді блокування на 1 день видано безпідставно, або прошу надати чіткі пункти порушень. Прошу переглянути рішення адміністратора та оцінити його дії.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
Історія покарань, інші докази надав вище.
5. Дата порушення: 24.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі