Розглянуто Андрій Жуков // бізвар

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Жуков
  2. Особистий нікнейм: Ната Келлер
  3. Суть скарги:
    Вітаю, шановна адміністрація.

Я не згодна з рішенням щодо даної скарги

У відповідь на мою скаргу, мені написали:
    "З лідером клану OFNIKY буде проведена бесіда на рахунок даного інциденту, вибачаємось за незручності!"

Тепер я маю декілька запитань.

1. В правилах битви за бізнес немає такого покарання як "бесіда". Якщо це нові правила, чому їх немає на форумі?
    2. За що вибачається адміністратор? Які незручності виникли з його боку? Це виглядає дивно.

А тепер по суті:

1. На форумі вказано декілька правил, а саме:
    1.1. Не можна не з'явитися на битву. (Прийшли через 23 хвилини після початку).
    1.12. Сторона, яка забиває битву, повинна прибути за 5 хвилин до початку битви. (Нагадую, вони прийшли через 23 хвилини).

2. На території були помічені два автомобілі:
    2.8. Заборонено заїжджати на територію битви на будь-якому транспортному засобі. /jail - 30

3. Відносно відкатів:
    1.7. Учасник клану зобов'язаний надати відкат з битви протягом 12 годин з моменту запиту. Покарання: /pban 1-3 дня
    1.3. У кожного, хто бере участь у битві, повинен бути відкат. Примітка: Він повинен зберігатися протягом 7 днів.

4. Вони порушили ще одне правило:
    2.5. Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію або перебувати в паузі більше 30 секунд. /jail - 60
    На відкаті видно, що під забором під час битви їздили автомобілі.
    Прошу запросити відкат у тих, хто брав участь у битві за цей бізнес. Якщо вони дійсно порушили правила, нехай кожен понесе відповідне покарання.

Тепер щодо "бесіди":
    1.9. У разі порушення правил клан може отримати покарання: Попередження | Догана | Перегравання битви. Примітка: На розсуд слідкуючого.

Де тут згадується "бесіда"? Є три варіанти покарання, але ніякої бесіди я не бачу. Вони створили ситуацію, за якої несправедливо забрали бізнес. Вважаєте нормальним забрати 23 хвилини битви і залишити лише 7 хвилин на саму битву?

Прошу дотримуватися правил.
    Чи так кожен може зробити: забити, прийти під кінець і отримати в якості покарання"бесіду"?

Також прошу повернути бізнес, оскільки він був отриманий шляхом порушення правил.
    Передивитися рішення щодо скарги, надати відповідні покарання і запросити відкати.
    Перегляньте правила битви за бізнес і додайте пункт про "бесіду", щоб уникнути подальших питань.

Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-95-ofniki-Порушення-правил-бізвару.172549/
  5. Дата походження: 28.05.24

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі