Розглянуто Андрій Каменських|Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Андрій Каменських.
2. Особистий нікнейм: Ілля Кокоджамбо.
3. Суть скарги: Працівник НПУ взяв у мене взятку, а потім коли розіграв РП-ситуацію щоб я вийшов з відділу, знов вдарив мене тайзером і мовчки посадив у тюрму. Він обманув мене на 40 тисяч гривень. Так, це не багато, але сама суть що таких людей не повинно бути у грі. Також я б хотів щоб мені все-таки повернули гроші.
4. Відео-доказ:
(таймкод моменту: 4:38) Не звертайте увагу на посторонні звуки, я сидів в дискорді з другом, а також збоку був кіт який мені заважав))
5. Дата порушення: 05.02.2023

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Беру Вашу скаргу на розгляд!

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Доброго вечора,шановний гравець та адміністрація!Цей працівник не являється «бед копом» та він не може брати хабарі.

Вирок!
Даний працівник отримає догану та профілактичну бесіду,і авжеж повну переатестацію!Якщо ситуація не зміниться у кращу строну працівника буде відсторонено від виконанння службових обов‘язків.

Дякую,Вас за зауваження і за те,що не випустили цю ситуацію просто так.Ви відповідальний гравець!

Служити та захищати!

З повагою Генерал НПУ м.Харків Набанов!

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Доброго вечора,шановний гравець та адміністрація!Цей працівник не являється «бед копом» та він не може брати хабарі.

Вирок!
Даний працівник отримає догану та профілактичну бесіду,і авжеж повну переатестацію!Якщо ситуація не зміниться у кращу строну працівника буде відсторонено від виконанння службових обов‘язків.

Дякую,Вас за зауваження і за те,що не випустили цю ситуацію просто так.Ви відповідальний гравець!

Служити та захищати!

З повагою Генерал НПУ м.Харків Набанов!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі