Відмовлено Андрій Кардинал,Повна бездіяльність та бан після слів про скаргу на бездіяльність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Гройсман

Новий гравець
Реєстрування
15 Тра 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
скарги:

1. Андрій Кардинал
2. Вова Гройсман
ID 215906
3. Звертаюся з проханням розібратися в ситуації щодо халатності та безпідставних дій з боку адміністратора Андрій Кардинал.
Перебіг подій (у проміжку 18:50 – 19:10) 02.08.2026
Перебуваючи в лікарні, я зазнав неадекватної поведінки та образ від іншого гравця (порушення правил серверу щодо токсичності / неадекватної поведінки).
При виході з лікарні той самий гравець розстріляв колеса мого авто (DM / NonRP дії).Та почав повторно вбивати та переслідувати після виходу кожного виходу з лікарні .
Я написав 3 заявки (репорти) в репорт про допомогу. На всі три звернення була отримана виключно автоматична/стандартна відписка "Зверніться на форум", хоча порушення відбувалися фактично на очах або в безпосередній близькості, і адміністрація мала змогу зреагувати на ситуацію в реальному часі.
Після третьої бездіяльної відповіді я сказав у голосовий чат/репорт фразу: "Я звернуся на форум, але зі скаргою на бездіяльність".
Одразу після цього (протягом кількох секунд) адміністратор Андрій Кардинал миттєво відреагував і видав мені кік / покарання, показавши, що він перебував у мережі та стежив за ситуацією, але ігнорував грубі порушення з боку інших гравців, реагуючи лише на критику на свою адресу.
Порушення з боку адміністратора:
1. Халатність / Бездіяльність: Ігнорування грубих порушень правил серверу (образи, DM) від інших гравців після неодноразових репортів.Бездіяльність не перший раз !Бо реакції на репорти завжди 0!
2. Предвзятість та використання адмін-повноважень з особистих мотивів: Миттєва реакція у вигляді кіку/покарання лише після слів про скаргу на форум.
Прошу керівництво / головну адміністрацію перевірити логи репортів, дій адміністратора та виданих покарань за вказаний проміжок часу.
4. https://postimg.cc/3Wb5X7G5
5. 02.08.2026]

Надін Арквейл

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,104
Реакції
546
Бали
675
Вітаю.

Переглянувши надані відеодокази адміністратора, а також історію ваших репортів із проханням про допомогу, було встановлено, що репорт був написаний за пару секунд до смерті. У зв'язку з цим адміністратор об'єктивно не мав можливості прибути та відреагувати безпосередньо під час ситуації

Порушення від адміністрації відсутні.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі