Відмовлено Андрій Кардинал

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша КлейсонФ

Шановний гравець
Реєстрування
25 Тра 2025
Дописи
22
Реакції
39
Бали
162
    1. Ваш нікнейм та ID: Саша Клейсон
    2. Нікнейм адміністратора: Андрій Кардинал
    3. Суть скарги: за скаргою https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-921-Саша-Клейсон-sk-Порушення-правил-нападу-на-ВЧ-2-4.447301/ мені було видано покарання згідно пункту загальних правил - 6.6 "SK" - Spawn Kill - доведення гравця до несвідомого стану на місці появи / відродження. Виникає питання стосовно компетентності даного адміністратора як слідкуючого за неофіційними організаціями, а саме - чому даний адміністратор вирішив видати мені покарання за загальними правилами тоді як згідно правил нападу на ВЧ 2.8 SK на ВЧ не заборонено, даний пункт було відмінено.
    Також стосовно відсутності в мене зброї в руках - на відео фіксації автора скарги чітко видно, що відбувалась РП-ситуація, а саме - перестрілка, під час якої в мене закінчились набої. Яким чином я мав виправити дану ситуацію? За подібною логікою в гравця немає іншого вибору, окрім як покинути гру? Але це також порушення. Яким чином я мав себе поводити в такій ситуації згідно логіки гравця, який подав скаргу та згідно вердикту пана Кардинала? Прошу перерозглянути скаргу та надати коментар стосовно того, чому адміністрація керується загальними правилами, якщо є окремі правила стосовно нападу на ВЧ, а також, чому не береться до уваги РП ситуація.
    1. 4.Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-921-Саша-Клейсон-sk-Порушення-правил-нападу-на-ВЧ-2-4.447301/
    2. 5.Дата порушення: 26.09.2026

Изображение

1790519157430.png

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,684
Реакції
687
Бали
409
Вітаю.

Згідно з пунктом 1.1 правил нападу на ВЧ, під час нападу заборонено порушувати загальні правила сервера. Тому покарання видано вірно, скаргу розглянуто правильно.
Ви мали розрахувати приблизну кількість зброї та не порушвати правило.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі