Розглянуто Андрій Картьє/Не згоден з рішенням адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
1. Андрій Картьє
2. Максим Ляшенко
3. Ситуація сталася на Блок Пості,я стояв на узбіччі.Мене та ще декількох людей навмисно збиває автомобіль,і так як я стояв останній,я опинився у положенні лежачи на криші автомобіля. Після чого у мене був релоад і я не міг встати з криші,я встав навіть вже рівно як звичайний гравець,але всеодно не міг зістрибнути.Після чого данний адміністратор карає власника автомобіля за ДБ. Потім склалися так обставини,що я опинився у діскорді з данним адміністратором,та пояснив йому що це було не навмисно зроблено.Самі зрозумійте я у грі на посаді Прем'єр Міністра України перед держ.ораганізаціями після того як мене збили, вирішив покататися на криші автомобіля,ну повна ж маячня. Адміністратор покликав ГС ДЕРЖ у окремий діскорд канал та показав фрапс цього моменту.Після чого вони зайшли назад у наш канал,та вона йому сказала "На твій вибір". На що адміністратор не довго думаючи вирішив показати свої можливості переді мною. Якщо це було його рішення,згідно з цим рішенням він повинен отримати покарання. Так як людина у відповіді за свою вчинки. Тим паче на данного адміністратора вже далеко не перша скарга,хоча я розумію що став він на цю посаду зовсім недавно. (якщо потрібна буде додаткова інформація тг: makonyyyas)
4. 5. 13.12.2023

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Перевіривши всі обставини можу сказати що адміністратор не міг знати що ви не змогли злізти з криші авто, в наступний раз натисніть F12 щоб ви змогли вільно рухатись своїм персонажем, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі