Марк Руденко
Козак
- Реєстрування
- 24 Лют 2025
- Дописи
- 14
- Реакції
- 24
- Бали
- 13
- Нікнейм лідера/заступника: Андрій Козаков [682]
- Особистий нікнейм: Марк Руденко [94151]
- Суть скарги: Порушеня правил лідерів + Порушення правил UG + Порушення правил держ організацій + NonRP Дії + Порушення статуту ДСНС
Правила UG:
5.1"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.8 "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
Примітка: Дані дії були виконані в присутності за стінкою моїх підлеглих, що значним чином підірвало мій авторитет в обличчі підлеглих!!!
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Примітка: Дані дії були виконані в присутності за стінкою моїх підлеглих, що значним чином підірвало мій авторитет в обличчі підлеглих!!!
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" - Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів
Цитата: "Ще раз обісреш організацію на весь сервер, я тобі уші пооткручую".
Примітка: Оскільки особа говорила ООС інформацію, відповідно мова про погрози також була ООС, що дало мені зрозуміти, що особа погрожувала саме мені, а не моєму персонажу!
Статут ДСНС:
2.1 Заборонено порушувати цей статут.
2.4 Заборонено стрибати, бігати, танцювати, організовувати бійки/конфлікти на території ДСНС та опза її межами.
2.5 Кожен працівник зобов'язаний дотримуватися субординації, а так само зберігати шанобливе ставлення до інших колег незалежно від посади.
2.20. Піддавати зниженню репутації ДСНС.
Правила лідерів державних органіщацій:
1.1 Лідер не повинен порушувати правила UKRAINE GTA та цей статут;
1.2 Лідер зобов'язаний дотримуватися офіційно-ділового стилю в грі, а також у листуванні на форумі;
1.5 Лідер не повинен проявляти агресію в грі (крім IC ситуацій);
4.2 Вживати мат у ООС чаті. В IC чаті використовувати мати дозволено тільки за необхідності, не зловживаючи ним.
4.6 Виявляти неадекватність по відношенню до будь-кого.
Порушення Правил Державних організацій:
2.1. Заборонено порушувати субординацію стосовно вищих за рангом (званням) працівників. |Попередження/Догана/Звільнення
2.2. Заборонено ігнорувати / не виконувати накази старших. | Попередження/Догана/Звільнення
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
2.11. Заборонено влаштовувати конфлікти на робочому місці. | Попередження/Догана/Звільнення
2.14. Заборонено втручатися в чужу розмову і перебивати старших за званням. | Попередження/Догана
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
2.40. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
Порушення правил UG:
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. |Деморган 15-60 хвилин
Примітка:
1) Особа залетіла до мене в кабінет та почала відразу спілкування на тему, яку вона апріорі чути не могла, оскільки двері були закриті.
2) В присутності 3+ осіб Офтоп - не працює і він не має жодної сили, що є причиною вважати, що дана особа на протязі всієї бесіди продовжувала порушувати п. 5.1 "MG"
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): **ТУТ**
- Дата походження: 24.03.2025
Останнє редагування: