Розглянуто Андрій Козаков [682 3-L ДСНС] | Порушеня правил лідерів + Порушення правил UG + Порушення правил держ організацій + NonRP Дії + Порушення статуту ДСНС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Лют 2025
Дописи
14
Реакції
24
Бали
13
  1. Нікнейм лідера/заступника: Андрій Козаков [682]
  2. Особистий нікнейм: Марк Руденко [94151]
  3. Суть скарги: Порушеня правил лідерів + Порушення правил UG + Порушення правил держ організацій + NonRP Дії + Порушення статуту ДСНС

Правила UG:
    5.1
    "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
    5.8
    "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
    Примітка:
    Дані дії були виконані в присутності за стінкою моїх підлеглих, що значним чином підірвало мій авторитет в обличчі підлеглих!!!
    5.9. "
    Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
    Примітка:
    Дані дії були виконані в присутності за стінкою моїх підлеглих, що значним чином підірвало мій авторитет в обличчі підлеглих!!!
    5.10.
    "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
    Примітка:
    5.11.
    "Неадекватні висловлювання / дії" - Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
    Примітка:
    5.23.
    "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан від 14 днів
    Цитата: "Ще раз обісреш організацію на весь сервер, я тобі уші пооткручую".
    Примітка: Оскільки особа говорила ООС інформацію, відповідно мова про погрози також була ООС, що дало мені зрозуміти, що особа погрожувала саме мені, а не моєму персонажу!

Статут ДСНС:
    2.1 Заборонено порушувати цей статут.
    2.4 Заборонено стрибати, бігати, танцювати, організовувати бійки/конфлікти на території ДСНС та опза її межами.
    2.5 Кожен працівник зобов'язаний дотримуватися субординації, а так само зберігати шанобливе ставлення до інших колег незалежно від посади.
    2.20. Піддавати зниженню репутації ДСНС.

Правила лідерів державних органіщацій:
    1.1 Лідер не повинен порушувати правила UKRAINE GTA та цей статут;
    1.2 Лідер зобов'язаний дотримуватися офіційно-ділового стилю в грі, а також у листуванні на форумі;
    1.5 Лідер не повинен проявляти агресію в грі (крім IC ситуацій);
    4.2 Вживати мат у ООС чаті. В IC чаті використовувати мати дозволено тільки за необхідності, не зловживаючи ним.
    4.6 Виявляти неадекватність по відношенню до будь-кого.

Порушення Правил Державних організацій:
    2.1. Заборонено порушувати субординацію стосовно вищих за рангом (званням) працівників. |
    Попередження/Догана/Звільнення
    Примітка:
    2.2. Заборонено ігнорувати / не виконувати накази старших. |
    2.4.
    Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. |
    Попередження/Догана
    2.11.
    Заборонено влаштовувати конфлікти на робочому місці. |
    2.14.
    Заборонено втручатися в чужу розмову і перебивати старших за званням. |
    Попередження/Догана
    2.20.
    Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. |
    Догана/Звільнення
    2.22.
    Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. |
    Попередження/Догана
    2.32.
    Заборонено порушувати правила серверу. |
    Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС
    2.40.
    Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. |
    Варн

Порушення правил UG:
    6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. |
    Деморган 15-60 хвилин
    Примітка:

1) Особа залетіла до мене в кабінет та почала відразу спілкування на тему, яку вона апріорі чути не могла, оскільки двері були закриті.
    2) В присутності 3+ осіб Офтоп - не працює і він не має жодної сили, що є причиною вважати, що дана особа на протязі всієї бесіди продовжувала порушувати п. 5.1 "MG"

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): **ТУТ**
  5. Дата походження: 24.03.2025

Останнє редагування:

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю!

Гравець #682 отримає покарання у вигляді муту на 200 хвилин. За порушення правил UG, а саме:

• MG" - Metagaming
  • Нецензурна лайка
  • Образа гравців
  • Неповажне ставлення до гравців
Також заступник лідера отримає 2 догани та 1 попередження, крім того буде проведено жорстку бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі