Зачинено Андрій Колос// Dm car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
59
Реакції
20
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Андрій Колос
  2. Особистий нікнейм: Джус Міленинко
  3. Суть скарги: я заїхав спитати чіє авто він почав стреляти по своєму співробітнику а потім по мотоциклу
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення: 14.01.24

Андрій Колос

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
452
Реакції
181
Бали
88
Вітаю!
Дивіться,яка ситуація....
Відбувался призов до лав Збройних Сил України,а ви заїхали на ОТЗ на территорію військомату,було відкрито вогонь по колесам,бо не знали з якою метою ви заїхали,бо часто громадяни заїзжджають на ОТЗ та катаються по территорію військомату,та на вашому відео видно,як ви підъїхали прям до строю. Також прошу зауважити,де ви бачили,щоб людина заїзжджала на призов та питала чия це автівка.
Далі я попросив Вас покинути территорію,та почав відрахунок часу. (по співробітнику випадково зробил постріл,так як він під прицел попав,коли по колеса відкрив вогонь.)

Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
59
Реакції
20
Бали
11
Вітаю!
Дивіться,яка ситуація....
Відбувался призов до лав Збройних Сил України,а ви заїхали на ОТЗ на территорію військомату,було відкрито вогонь по колесам,бо не знали з якою метою ви заїхали,бо часто громадяни заїзжджають на ОТЗ та катаються по территорію військомату,та на вашому відео видно,як ви підъїхали прям до строю. Також прошу зауважити,де ви бачили,щоб людина заїзжджала на призов та питала чия це автівка.
Далі я попросив Вас покинути территорію,та почав відрахунок часу.
Вітаю! Ви не починали відрахунок часу з самого початку а почали тоді коли я виїхав з території

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, на відео відсутній звуку, тому оцінити всю ситуацію оп'єктивно, не можливо
Подайте нову скаргу з присутнім аудіо-рядом

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі