Розглянуто Андрій Корнюшин, Артем Косик/// некомпетентний розгляд скарги/// Для Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
520
Реакції
663
Бали
153
Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин / Артем Косик
Особистий нікнейм: Михайло Золото
Суть скарги: не згоден з покаранням, так як весь час на АЗС можна було проводити війну кланів і якщо в правилах написано "біля", то це не означає, що треба ловити на слові і на АЗС не можна проводити, щодо гравця без організації, то я йому не наніс жодної шкоди, до того моменту, поки він не почав мені стріляти в спину і вже після того, я його вбив. Також хочу замітити, що через його баганий скін школяра я його взагалі спочатку не замітив і дуже здивувався, коли хтось почав мені настрілювати спину. В правилах проекту діє правило про презумцію невинуватості, тобто я не винен до того моменту, поки не довели мою вину, але в мене велика підозра, що мені видали покарання за те, що я просто почав захищати себе від людини без організації після того, як він почав стріляти мені в спину з м4, але через те, що я його вбив, то мені видали покарання тільки через логи вбивств та смертей, порахувавши, що я стріляв перший, якщо той гравець дасть повний відеодоказ, то там буде видно, як після вбивства людини мною, з якою в мене війна кланів, то він образився та почав настрілювати мені в спину. Ще раз хочу помітити, що візуально я навіть не бачив його там наявність.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Сергій-Кракобес-Некомпетентність.213328/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-2815-ДМ-ЗЗ.213294/#post-892349
Дата походження: 24.09.2024

Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю шановний гравець!

Правило щодо війни кланів на території АЗС, як ви правильно зазначили, війни кланів дозволено проводити біля АЗС і СТО, але, відповідно до правил, шкода гравцям, які не належать до організації, неприпустима на території цих зон. Навіть якщо гравець не належить до клану, будь-який вплив на нього у межах GZ (Green Zone) розцінюється як порушення.
Ви посилаєтесь на це правило-презумпція невинуватості, що до доведення вини, всі гравці мають рівні права. Проте, рішення щодо вашого покарання було прийняте на підставі наявних доказів, що вказують на факт вбивства гравця без організації, який перебував у зоні дії GZ.

Якщо гравець, не належний до організації, відкрив по вам вогонь першим, це, безумовно, важливий аспект.
Якщо є можливість надати відео, що підтверджує вашу версію подій, ми готові переглянути всі докази та передивитись скаргу.

Гарної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі