Схвалено "Андрій Корнюшин" / "Блат клан TOXIC, незаконно сняв с поста лідера. Для власника проекту"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
2. Особистий нікнейм: Антон Гаращенко
3. Суть скарги: 28.05.2023 Я подав скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Андрій-Блащина-Марічка-Блащина-Павло-Шухевич-Даня-Райский-Марія-Райська-ДМ.44718/ на клан Toxic коли. Пояснюю ситуацію я проїжаючи на своєму особистому тз перебуваючи на посаді Генерала НПУ дм гравця да можливо він був з другого клану я цього знати не міг я вирішив це засняти для проведення рп розслідування та проведення рп суда я став на аварійній сигналізації і почав знімати для того щоб у мене були матеріали для проведення кримінальної справи у рамках рп, після чого до мене підійшов глава клану Андрій Блащина, та не відігравши зброю видно на відео з його сторони
почав вимагати відкрити вогонь я відіграючи свою роль не міг опустити вікно так як мене буде розкрито і слежка яка проводиться буде провалена, та як рп гравця коли на нього наставили зброю прийняв рішення враховуючи технічні характеристики свого тз не відкривати вікно авто, а нажати на педаль газу до упору щоб у мене був шанс уникнути смерті і був шанс втекти включивши передачу цього Андрій не міг знати бо вік під тоніровкою я включив передачу та вижав повністью педаль газу і мені вдалось втекти з місця події. В подальшому Андрій Блащина подав на мене скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/НПУ-Харків-Антон-Гаращенко-pg-обман-адміністрації-знову-пробує-зливати-клан-Для-ГА.44721/ за ПГ саме для розгляду Андрієм Корнюшиним вважаю не просто так можливо він з ним в хороших відносинах не готов стверджуватти але достатьо підстав вважати. Після того як мені написав мій ГС державних організацій що мене гукає Андрій Корнюшин в дс я відповів що знаходжусь на роботі і не можу зайти так би я пояснив свою поведінку як рп гравця, я повідомив що на роботі не можу говорити буду вечером або в текстовому режимі після чого Андрій Корнюшин мене сняв з посади лідера давши 3 з 3 доган по перед цим Андрій Блащина подав на мене скаргу на Андрія Корнюшина https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/НПУ-Харків-Антон-Гаращенко-nonrp-nonrp-drive-non-rp-flay-dm-car-злив-клану-порушення-статуту-Для-ГА.44479/ 2 раза коли він подає скаргу саме цьому адміністратору її приймають і дають догану не думаю що це збіг обставин. До конфлікту с бандою Тохіс у мене проблем не було на лідерці і с Корнюшиним я не пересікався ніяк Коли я почав копати під клан тохіс виключно в рамках рп щоб провести рп суд так як на них було багато скарг і я сам це бачив появився Андрій Корнюшин і скарги на мене подавались на нього скоріш за все у них якась дружба або ще щось. Клан токсік в останній час багато собі дозволяє але доагни клану не дають скоріш за все цьому помагає Андрій Корнюшин ось скарги на клан
І це лише частина скарг на цей клан, до цього додам що не всі подають на них скарги бо розуміють що не має сенсу
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження: 29,05,2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі