Схвалено Андрій Корнюшин / Видав неправильне наказання + оск.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Захар Крак0в

Новий гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
1
Реакції
4
Бали
3
1. Андрій Корнюшин
2. Захар Краков
3. Суть скарги:
Шановна Адміністрація, Я, як працівник Харківської національної поліції, хочу звернутися до Вас зі скаргою щодо порушення моїх прав та принципів службової діяльності. Конкретніше, під час виконання службових обов'язків на посилці охоронного об'єкту в зоні Чорнобильської АЕС, я був свідком стрілянини. З метою здійснення розвідки я підкрався до позиції, звідки можна було спостерігати за подіями. Побачивши, як невідома особа стріляє з важкого, неповоротлівого крупнокаліберного кулемету, я вирішив затримати злочинця. У своїй діяльності я враховував той факт, що ця особа вела вогонь спиною до мене та її увага була спрямована в інший напрямок. Також, у відповідь на вогонь невідомої особи, щонайменше п'ятеро військовослужбовців вели вогонь по ній, тому вона не мала змоги звернутися до мене та стріляти в мою сторону. Оцінивши всі ці фактори, я вирішив здійснити затримання. Однак, наслідком цих подій було моє неправомірне заарештування адміністратором Андрієм Корнюшиним. Він образив мене, використавши нецензурну лайку та запровадив санкції у вигляді тюремного ув'язнення за "nonRP дії", мотивуючи це тим, що я застосував тазер проти злочинця. Я не згоден з таким покаранням, оскільки діяв відповідно до ситуації та своєї підготовки. Крім того, висловлення мені не надали жодної можливості пояснити свої дії.
Я прошу Вас вжити необхідних заходів та допомогти вирішити цю ситуацію. Я хочу, щоб мої права та принципи службової діяльності були захищені, адже я діяв у межах своїх повноважень та з метою забезпечення безпеки громадян.
З повагою, З.В. Краков
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження: 26.04.2023

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Alexandr Volk

Гість
Доброго часу доби , дякую Вам за грамотне та якісне оформлення скарги! Я розглянув докази, з Вашого боку порушень не спостерігаю. З Адміністратором проведу розмову, а Вам буде видано компенсацію у грошовому еквіваленті (віртах). Від себе бажаю Вам приємної гри на нашому проекті та гарного часу проведення, ще раз дякую за грамотне оформлення скарги, дуже приємно та цікаво було ознайомлюватися з нею!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі