Розглянуто Андрій Корнюшин // Звернення до Спец. Адміністратору Максиму Петрушку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alkaido

Шановний гравець
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
70
Реакції
35
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм: Ник Невский
  3. Суть скарги:
    Хочу звернутися до Максима Петрушки, щоб ви вплинули і розібрали докладніше скаргу, і видали остаточний вердикт.
    Я вважаю, що цей Головний Адміністратор не розбирає повністю скаргу, або робить, як називається "блат"
    А тепер постараюся навести аргументи, щоб не бути голослівним:
    У цій скарзі, яка на розгляді я в коментарях виставляв свої тайм коди, де можна бачити, що не я один винен, і не один Тревор.
    Мої коментарі майже одразу були видалені
    Але я встиг зробити скріншот і для всякого випадку зробив запис відеофіксації Ярослава Хоффмана, щоб ця особа не видалила докази.
    Після, ми бачимо що видали бан Треверу (колишній адміністратор), і мені.
    Можливо я чогось не розумію, але з бана знявся я буквально добу-півтори тому.
    З цього я роблю висновок, що на місці Сергія Калашнікова я видав би за правилами мут, залежно від складності та кількості образ.
    Прошу вплинути, і якщо все-таки виявиться що я правий, наполегливо попрошу видати покарання: Сергій Калашніков, Андрій Корнюшин.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Из-за чего всё началось
    Тайм коды*
    ЖБ на Сергей Калашникова
    Отклонение ЖБ на "Оскарженя"

ЖБ где выданы всем наказание
  5. Дата походження: 21.07.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!
Передано керівництву!
Очікуйте розгляду.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю!

Якщо поглибитись більш детально в розгляд скарги та видачі вам покарань,можно помітити що ви порушуєте (тяжкі порушення) кожного дня. ( Тобто зловживаєте правилами серверу )
Вам видавався бан за неєдинораазові порушення з вашого боку,поясню чому:
- Ви усвідомлено ображаєте гравців у великих обсягах,провокуючи іноді їх.
- Порушуєте правила використання стяжок у зелених зонах, тим самим заважаючи гравцям насолодитись грою.
- Викликаєте репорти, для покарання інших гравців при цьому іноді починаючи провокування та ображати першими.
З приводу ще одного бану-вам він був виданий за порушення ( Образи гравців ), за які ви тільки відбули покарання до цього ( 14 днів ), і не зрозумівши складності ситуації, продовжуєте далі.

Наразі з адміністратором який останній раз видавав вам покарання на 60 хвилин за образи-була проведена бесіда, щодо уважності видачі покарання, та як передивившись повністю історію, у вас до цього було покарання за день на 60 хвилин і наступного дня, адміністратор надав вам наступне покарання на 60 хвилин, що не повинно було відбутись.
Надалі за скаргою вам винесли вердикт правильно ( Видавши бан ), тому що переглянули повну картину вашого порушення та історії покарань.

На наступний раз, не порушуйте!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі