Розглянуто Андрій Корнюшин // Звернення до Спец. Адміністратору Максиму Петрушку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alkaido

Отаман
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
60
Реакції
32
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм: Ник Невский
  3. Суть скарги:
    Хочу звернутися до Максима Петрушки, щоб ви вплинули і розібрали докладніше скаргу, і видали остаточний вердикт.
    Я вважаю, що цей Головний Адміністратор не розбирає повністю скаргу, або робить, як називається "блат"
    А тепер постараюся навести аргументи, щоб не бути голослівним:
    У цій скарзі, яка на розгляді я в коментарях виставляв свої тайм коди, де можна бачити, що не я один винен, і не один Тревор.
    Мої коментарі майже одразу були видалені
    Але я встиг зробити скріншот і для всякого випадку зробив запис відеофіксації Ярослава Хоффмана, щоб ця особа не видалила докази.
    Після, ми бачимо що видали бан Треверу (колишній адміністратор), і мені.
    Можливо я чогось не розумію, але з бана знявся я буквально добу-півтори тому.
    З цього я роблю висновок, що на місці Сергія Калашнікова я видав би за правилами мут, залежно від складності та кількості образ.
    Прошу вплинути, і якщо все-таки виявиться що я правий, наполегливо попрошу видати покарання: Сергій Калашніков, Андрій Корнюшин.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Из-за чего всё началось
    Тайм коды*
    ЖБ на Сергей Калашникова
    Отклонение ЖБ на "Оскарженя"

ЖБ где выданы всем наказание
  5. Дата походження: 21.07.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!
Передано керівництву!
Очікуйте розгляду.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
0
Реакції
1,848
Бали
213
Вітаю!

Якщо поглибитись більш детально в розгляд скарги та видачі вам покарань,можно помітити що ви порушуєте (тяжкі порушення) кожного дня. ( Тобто зловживаєте правилами серверу )
Вам видавався бан за неєдинораазові порушення з вашого боку,поясню чому:
- Ви усвідомлено ображаєте гравців у великих обсягах,провокуючи іноді їх.
- Порушуєте правила використання стяжок у зелених зонах, тим самим заважаючи гравцям насолодитись грою.
- Викликаєте репорти, для покарання інших гравців при цьому іноді починаючи провокування та ображати першими.
З приводу ще одного бану-вам він був виданий за порушення ( Образи гравців ), за які ви тільки відбули покарання до цього ( 14 днів ), і не зрозумівши складності ситуації, продовжуєте далі.

Наразі з адміністратором який останній раз видавав вам покарання на 60 хвилин за образи-була проведена бесіда, щодо уважності видачі покарання, та як передивившись повністю історію, у вас до цього було покарання за день на 60 хвилин і наступного дня, адміністратор надав вам наступне покарання на 60 хвилин, що не повинно було відбутись.
Надалі за скаргою вам винесли вердикт правильно ( Видавши бан ), тому що переглянули повну картину вашого порушення та історії покарань.

На наступний раз, не порушуйте!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі