Відмовлено Андрій Корнюшин / Некомпетений( ДЛЯ ВЛАСНИКА GUSTILIN)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
1. Нікнейм адміністратора:Андрій Корнюшин
2. Особистий нікнейм: Джеймс Ярмак
3. Суть скарги: Мені дуже цікаво чому ГА дивиться скаргу яка призначенна для власника, я хочу побачити більж серйозні покарання клану DEVILS мені видали бан на 31 день а тут догану давайте меня тоді зніміть бан та видайте догану чи передивіться скаргу але тільки власник передивитися
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Скарга на клан для власника
5. Дата походження:16.04.2023

Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
11
Реакції
14
Бали
3
Ярмак , хватить страдати чим попало, тебе не смущає що ти кидаєш жб знаходячись в чс проекту?) хіба це не скоже на злиття клану? Ти колись вже заспокоїшся? А те що тебе вигнали з клану то це правильне рішення було ( за велику кількість порушень) думаю тебе скоро і так накажуть всі за ті всі образи про сімью і тд.

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
Ярмак , хватить страдати чим попало, тебе не смущає що ти кидаєш жб знаходячись в чс проекту?) хіба це не скоже на злиття клану? Ти колись вже заспокоїшся? А те що тебе вигнали з клану то це правильне рішення було ( за велику кількість порушень) думаю тебе скоро і так накажуть всі за ті всі образи про сімью і тд.
Образ сім'ї покажи пруфи, адміністрація хочу щоб ви заблокували даній людині ФА за офф топ в темі

Джеймс Ярмак?

Гетьман
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
307
Реакції
66
Бали
28
В мене є пруфи як Миколайович прикриває вам жопу, і каже що в вас немає жодного доказа що я питаюсь злити клан.

Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
9
Реакції
13
Бали
6
Ты выкладываешь жб, там где натыкано жалобы по два раза некоторые.
Администрация вы пересмотрите жалобы выписанные на клан Devils. Там повторяются жалобы, а вы их принимаете как +1 к количеству.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Alexandr Volk

Гість
Навіщо Ви флудите скаргами, вам видали покарання та видали покарання клану.
Вашу скаргу відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі