Відмовлено Андрій Корнюшин/Некомпетентний+Підозрюєтся у блаті/Для Олександра Волкова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
2. Особистий нікнейм: Вовка Кархарт#50837
3. Суть скарги: Данний Головний Адміністратор підозрюєтся у блаті, тому що поза вчора зняв мене з посаади адміністратора, по причині неадекватні висловлювання в особистих повідомлення (Діскорд).

Я спілкувався з людиною яка знаходится в клані "Sokaya"(Данний клан мені вічно погрожував про зняття з посади).
Андрій Корнюшин покликав мене у діскорд о 22:04 (21.04.2023) у якому спочатку знаходились ми з ним, після чого о 22:14 вже почали мені писати повідомлення в чаті клану, потім о 22:16 Андрій Корнюшин запросив людину з якою я спілкувався в діскорд, ми почали розмовляти та через деякий час ГА запитує в данної особи: "Що ти хочеш з ним зробити?", вона відповідає: "Ну зняття з посади", ГА каже: "Добре", до того Га мені сказав, що йому надали докази(З 02 серверу, якийсь адміністратор, який має звязок з кланом "Sokaya") що я писав якоби в якусь группу. Після того був запрошений до Діскорду ГС.Неоф, він сказав: що я добре виконую свою роботу. Після того мене зняли, так от в мене до вас запитання Пане Олександр, яке відношення мають особисті повідомлення в діскорд до ігрового процесу,правил адмінісрації. Я не наполягаю на віддновлення на пост Адміністратора, так як хочу справедливості від Головного Адміністратора, а не Блату між адміністраторами 02 серверу.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): зняття , Діскорд , чат клану , Особисті повідомлення , Скріншот який має ГА

5. Дата походження: 21.04.2023

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Alexandr Volk

Гість
Доброї доби, скріншоти всіх ваших повідомлень мені надали. Особисті повідомлення мають відношення до проекту, бо ви є офіційним представником, але представників з такою поведінкою та адекватністю ми не потребуємо. Знято за справу ніякого блату нема.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі