𝓢𝓽𝓻𝓪𝓱 𝓑𝓮𝔃𝓭𝓪𝓻ь
Capt
- Реєстрування
- 14 Сер 2023
- Дописи
- 187
- Реакції
- 359
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
- Особистий нікнейм: Санек Хард
- Суть скарги:
- Не згіден з вердиктами даного адміністратора, данний адміністратор був на 03 сервері ГА,але його зняли з посади та він рішив піти на 01 сервер на адміністратора та зайняв посаду слідкуючий за неофіційними організаціями, в перший день на посаді адміністратор натворив много глупостей та видавав не вірни покарання гравцям, наприклад ця скарга Тик на цій скарзі було дм але данний адміністратор пощитав дорогу зз, але на мапи там нема зз і ніколи не було там зз.
Наприклад ця скарга Тик яка була залита по причині багоюз, тоді питання, як там мог бути багоюз еслі його більше нема, еслі глянути логі то там буде видно як гравець помер, тоді з'являється що данний гравець намірено обманює адміністратора щоб гравець получив покарання, хотя яке там покарання коли це правило вже не є дійсним.
Далі я залив скаргу Тик на двух гравців за рк, але данний адміністратор видав покарання тільки одному гравцю, хотя там мене тулили ці два гравця і від них йде рк, чому тоді адміністратор закрив очі та видав тільки одному гравцю покарання?
Тут гравець залив скаргу Тик за дм зз,данний адміністратор не побачив порушення вигляді багоюз, як гравець може бити іншого гравця в системному зз?
Правильно ніяк, і це рахуеться як багоюз.
Далі на мене скрага Тик за дм зз, гравець заливає скаргу та вкладує відео зі звуком, потім коли адміністратор попросив надати повний відео доказ чому то? Можливо він скриває щось що було чути войсі до цього, та він рішив на першому відео його обрізати щоб не було чути що говорили в дс.
Тут гравець залив скаргу Тик на гравця за дм зз + багоюз, коли там гравець багоюз в системному зз, за що гравцю можно видати варн, але адміністратор чомусь подумав що там нема багоюза.
Тут Тик гравець під ніком "Ніколь Зіронава" заливає скаргу на гравця під ніком "Саня Борман" за порушення правил 7.9.1, цікаво коли за обичні оскі в дс дают бан на 31 день? Чим можно доказати що це дс акаунт пренадлежить саме цьому гравцю а не комусь іншому, наприклад я можу поміняти нік в дс та написати другу і він зальє скаргу за оск/оск рідних і відкинемо іншего гравця, коли той гравець даже не знає про цю ситуацію, попрошу ЗГА/ГА пройти з данним гравцем в войс, та нехай він покаже переписку з ней. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
- Дата походження: 04.11.2024
Останнє редагування: