Розглянуто Андрій Корнюшин/Оскарження бана/Владислав Савочкін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм: Костя Ролекс
  3. Суть скарги: Я написав в діскорді в Спілкуванні НПУ Дніпра "Игра *************************************************", в цьому повідомленні я не мав на увазі сам проект Ukraine GTA, а мав взагалі іншу ігру. Я люблю і поважаю проект Ukraine GTA, розробників, адміністраторів та граю на ньому майже кожен день. Тому я прошу розбанити мене щоб я надалі грав на цьому прекрасному українському проекті! Слава Україні!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Скарга: тик
    proxy_sa Screenshot 2023.08.23 - 22.23.41.03.png

5. Дата походження: 23.08.2023

Михайло Морріс

Мл.Адміністратор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
248
Реакції
64
Бали
73
ты написал в чат "Игра *************************************************"
6.16 Заборонено ображати проект, загрожувати проекту, перешкоджати його розвитку, відштовхувати інших користувачів від придбання будь-яких послуг.

это считается как что ты оскорбил проект ,
и когда тебя забанили ты пишешь оскарження

Прежде что-то писать про проект подумаю про последствие

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
ты написал в чат "Игра *************************************************"
6.16 Заборонено ображати проект, загрожувати проекту, перешкоджати його розвитку, відштовхувати інших користувачів від придбання будь-яких послуг.

это считается как что ты оскорбил проект ,
и когда тебя забанили ты пишешь оскарження

Прежде что-то писать про проект подумаю про последствие
Так я писал не про Ukraine GTA ало

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
Игр дофига и больше, я же не упомянул в этом сообщении Ukraine GTA или не написал что Ukraine GTA *************************************************, боже упаси

Михайло Морріс

Мл.Адміністратор
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
248
Реакції
64
Бали
73
Так я писал не про Ukraine GTA ало
Ты писал в "Офіційном Discord канал UKRAINE GTA 01 server" "Игра *************************************************".
при этом ты даже не упомянул игру другую а написал Discord канал UKRAINE GTA 01 server.
и это считается как:

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
Ты писал в "Офіційном Discord канал UKRAINE GTA 01 server" "Игра *************************************************".
при этом ты даже не упомянул игру другую а написал Discord канал UKRAINE GTA 01 server.
и это считается как:
Во первых что ты пытаешься щас доказать и зачем меня сливать? Если из-за описания то я забыл его убрать, я ещё давно понял что Хомсы 200. Игра ************************************************* не доказывает то что я обзывал именно Ukraine GTA. Почему я в общении не могу обсуждать другие игры?

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
и это считается как:
Я не видел в правилах дискорд сервера пункта Нельзя обзывать другие игры (наказание перманентный бан)

Михайло Морріс

Мл.Адміністратор
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
248
Реакції
64
Бали
73
Я не видел в правилах дискорд сервера пункта Нельзя обзывать другие игры (наказание перманентный бан)
правила есть и на форуме
+ сливать мне нету смысла

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
правила есть и на форуме
При чем тут это правило если я имел ввиду вообще другую игру, а не Ukraine GTA , ты читать умеешь?

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
правила есть и на форуме
Где тут написано Нельзя обзывать другие игры? Нафига ты мне этим правилом тычешь если я написал что я писал не про проект

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, покарання буде знято.в наступний раз думайте що саме ви скажете.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі