- Реєстрування
- 10 Тра 2024
- Дописи
- 644
- Реакції
- 1,145
- Бали
- 153
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Косик
3. Суть скарги:
Вітаю, пане Олег.
Звертаюся до Вас з проханням перерозглянути кілька моїх скарг, а також перевірити дії адміністратора Андрія Косика, оскільки, на мою думку, під час розгляду було допущено упереджене ставлення на користь працівника Державної організації.
1. Уникнення RP (Петро Пономаренко)
Я подав скаргу на працівника НПУ Петра Пономаренка за уникнення RP — я стукав йому у вікно, намагався ініціювати RP-взаємодію, однак він мене повністю ігнорував та поїхав.
За дане порушення адміністратор Андрій Косик виніс лише попередження за п. 2.17 правил Держ. орг., проте не застосував покарання за п. 6.27 “Уникнення RP відігрувань”, де чітко передбачено деморган 60–120 хвилин.
Звертаю увагу, що згідно зі статутом НПУ, пункт 29) працівнику заборонено порушувати правила Ukraine GTA, що також не було враховано.
2. Відкриття вогню без причини
Також мною була подана скарга на працівника НПУ за відкриття вогню по автомобілю без будь-якої причини.
Адміністратор відмовив у розгляді, посилаючись на те, що на відео не видно NickName працівника та нібито неможливо перевірити інформацію через логи.
Я вважаю дане рішення необґрунтованим, оскільки:
Третя скарга була подана на Петра Пономаренка за PG. Ми, перебуваючи в авто як клан, зупинилися, навели на нього зброю та висунули вимоги.
У відповідь працівник:
На підставі вищезазначеного прошу:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Уникнення RP|Відкриття вогню без причини|PG
5. Дата порушення:24.01.2026
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Косик
3. Суть скарги:
Вітаю, пане Олег.
Звертаюся до Вас з проханням перерозглянути кілька моїх скарг, а також перевірити дії адміністратора Андрія Косика, оскільки, на мою думку, під час розгляду було допущено упереджене ставлення на користь працівника Державної організації.
1. Уникнення RP (Петро Пономаренко)
Я подав скаргу на працівника НПУ Петра Пономаренка за уникнення RP — я стукав йому у вікно, намагався ініціювати RP-взаємодію, однак він мене повністю ігнорував та поїхав.
За дане порушення адміністратор Андрій Косик виніс лише попередження за п. 2.17 правил Держ. орг., проте не застосував покарання за п. 6.27 “Уникнення RP відігрувань”, де чітко передбачено деморган 60–120 хвилин.
Звертаю увагу, що згідно зі статутом НПУ, пункт 29) працівнику заборонено порушувати правила Ukraine GTA, що також не було враховано.
2. Відкриття вогню без причини
Також мною була подана скарга на працівника НПУ за відкриття вогню по автомобілю без будь-якої причини.
Адміністратор відмовив у розгляді, посилаючись на те, що на відео не видно NickName працівника та нібито неможливо перевірити інформацію через логи.
Я вважаю дане рішення необґрунтованим, оскільки:
- у логах фіксується відкриття вогню;
- у працівників НПУ ведеться боді-камера, записи з якої зберігаються 7 днів;
- адміністратор міг запросити відео з боді-камери у працівника, але цього зроблено не було.
Третя скарга була подана на Петра Пономаренка за PG. Ми, перебуваючи в авто як клан, зупинилися, навели на нього зброю та висунули вимоги.
У відповідь працівник:
- почав нас ображати;
- не виконував вимоги;
- діставав тайзер та поводився так, ніби не перебуває під загрозою, що є прямим порушенням PG.
На підставі вищезазначеного прошу:
- Провести перерозгляд усіх трьох скарг.
- Дати об’єктивну оцінку діям працівника НПУ Петра Пономаренка.
- Перевірити дії адміністратора Андрія Косика на предмет можливого блату Державних організацій та, у разі підтвердження, застосувати відповідне покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Уникнення RP|Відкриття вогню без причини|PG
5. Дата порушення:24.01.2026