Відмовлено Андрій Косик // Видача Тайм маута без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максимка Діаз

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
121
Реакції
159
Бали
46
Нікнейм адміністратора: Андрій Косик
Особистий нікнейм: Максим Симоненко
Суть скарги: Видача Тайм маута без причини (Я заходив до них мене постійно кикали коли я зайшов мені сказали я вам дам тайм маут на 10 хв тому, що дали 3 попередження, я нічого не чув тому що мене кикали)
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1708628873518.png

1708628932242.png

Дата походження: 22.02.24 21.08

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,276
Реакції
1,190
Бали
253
Вітаю, другий раз наголошую, прочитайте правила подання скарги, а саме цей пункт Навмисний злив адміністративного складу;
Також, я вас кікав тому що в нас проводилась конфедеціїна бесіда, я вам сказав вийти 2 рази.

Максимка Діаз

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
121
Реакції
159
Бали
46
Вітаю, другий раз наголошую, прочитайте правила подання скарги, а саме цей пункт Навмисний злив адміністративного складу;
Також, я вас кікав тому що в нас проводилась конфедеціїна бесіда, я вам сказав вийти 2 рази.
Вітаю! Шановний По-перше П.Косик ви мене кікали і я не чув попередження. По-друге в спілкування не проводиться конфедеціїна бесіда!

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,276
Реакції
1,190
Бали
253
Вітаю! Шановний По-перше П.Косик ви мене кікали і я не чув попередження. По-друге в спілкування не проводиться конфедеціїна бесіда!
Вітаю, бесіда проводилась для лідера НПУ Києва, в цей момент його кабінеті проводилась інша бесіда, а в інших "Спілкуваннях", відбувались патрулі, щоб нікого не відволікати я вирішив зайти в спілкування в якому не було нікого но як ми зайшли, для чогось зайшли ви туди, також помічено за вами навмисний злив лідерів, тому не хотілось, щоб ви знову писали "Без розсудливу" скаргу, тому я вас кікнув, після цього як ви не почули мене я вам видав тайм аут на 1 хвилин і ви знову зайшли та Модератор діскорду видав вам тайм аут на 10 хвилин.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю.
Адміністратор зверху вже все написав, чому Вам було видано це покарання.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі