Відмовлено Андрій Косик|Данило Барбара|Оскарження покарання|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
34
Реакції
36
Бали
23
1.Нікнейм адміністратора: Андрій Косик та Данило Барбара
2.Особистий нікнейм: Владислав Липчанський
3.Суть скарги: Доброї ночі шановна адміністрація, ніяких обід та притензій у мене немає, але я вважаю що трохи не правильно видавати догану саме в цій ситуації.Ситуація почалася з того, як я розмовляв в Спілкуванні НПУ міста Дніпра з співробітником.Далі заходять 3 людини, спочатку дольф люнберг, потім стефан янчев та сергій кракен(начебто).Одразу після того як вони зайшли, дольф каже: "не благодатний", після цього я спочатку почав адекватно та нормально казати людині щоб вона вийшла, але у відповідь мені кажуть: "Канал відкритий, хто сказав що не можна тут сидіти". Після цього я почав ще раз казати людині що це канал для співробітників НПУ міста Дніпра та ніякого права він немає сидіти у цьому каналі.Я почав кікати дольфа та сергія кракена з каналу, при цьому не кікавши стефана янчева.Продовжуючи це декілька разів вони заходять знову та сергій кракен починає казати образи в мою сторону та казати мати.Звісно я розумію що не потрібно було казати, але я перед тим як його кікнути сказав йому "йди на*ер" та кікнув його.Під час цього дольф люнберг почав погрожувати мені форумом, але де від мене порушення, якщо люди заважали мені розмовляти з співробітником та ще й так розмовляти зі мною.Під час цього дольф каже(точне не пам'ятаю):"Що ви робите", "Полковник НПУ ви адекватний?".Після цього всього мені це набридло, та перед тим як я вийшов, я почув як стефан янчев(здається він) назвав мене "да**ом".Десь під вечір я дізнаюся, що мені видали догану за неадекватні висловлювання.Але я хіба що наскільки пам'ятаю сказав те що вище написано та "дурачок". Я міг промовчати, але я не збирався мовчати коли так себе поводять та кажуть якісь образи.Я вважаю що саме в цій ситуації видавати догану тут ні до чого.І ще один момент, наскільки я розумію докази є, але чи повністю там відео, виникає питання.Хай ці люди краще покажуть як вони зайшли до діскорду та почали себе так поводити. Мені з самого початку не сподобалося що вони туди зайшли, я й почав їх звідти виганяти та після цього всього кікати.На мою думку на покарання у вигляді догани це не тягне.Ще раз повторюсь, ніяких притензій та образ на адміністрацію я не маю, але був би радий якщо б це розглянули та зняли покарання.Бажаю гарної ночі.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): доказ
5.Дата походження: 10.01.2024

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,674
Реакції
1,291
Бали
253
Вітаю, в всіх каналах держ. орг. включно з НПУ, є один відкритий канал, в якому можуть сидіти всі гравці, не в залежності, чи він в клані, чи просто гравець, чи з іншої фракції, тому у вас не було ніякого права кікати їх звітам. Якщо до вас ставляться неадекватно, ображають вас, ви як заступник лідера повинні бути адекватні, якщо ви спілкувались з гравцем, ви могли перекинути його в «Кабінет генерала», або в інший канал спілкування, який не доступний гравцям. Покарання анульовуватись не буде.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,961
Реакції
10,049
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Адміністратор надав відповідь вище, з адміністратором згідний
Покарання анульовуватись не буде

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі