Розглянуто Андрій Косик// оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима_Чага

Козак
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
23
Реакції
7
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Андрій Косик
  2. Особистий нікнейм: Діма фростівіч
  3. Суть скарги: Я писав жалобу на Сергія Доброго а саме ''нон рп арешт'' так як відео було 5 хвилин то я обрізав деякі моменти, щоб дотримуватися правил форума а саме до 2 хвилин з тайм кодів, але Андрій Косик закрив тему і написав ''Вітаю, на фрапсі не видно всієї ситуації, а саме початку, також в деяких моментах ви обрізали фрапс, тому представте повний відео доказ.'' ( жб 1).
  4. Далі я роблю 2 жалобу вже повний фрапс, але опять відмовлення ''Вітаю Не підлягає розгляду: Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає;'' Від Микити Стернюка (жб 2). Вибачте але в мене уже підгоріло і я пишу знов скаргу. я там написав ''Admins, what are you smoking?'' . Мені було просто цікаво дізнатися, що з ними таке і коли я прошу відразу не закривати тему вони закривають тему , на мою думку це не була образа а запитання. Потім подав 2 фрапса, 5 хвилин і 2 хвилин і назвав їх ''5 минут для Андрія Косика'' ''для нормальних админов 2 минут'' тут я згоден що образив админа, мені буде цікава ваша реакція коли ти подаєш 3 скаргу. ( жб 3 ) Я подаю 4 скаргу, і вона розглянута але мені видали покарання про DB я не згоден з покаранням і за оск Админа. Я не хотів його вбити та відїжав від ньго попередження на форумі. А Сергію Доброму буде проведена біседа але я на 90% що біседи не буде. (жб 4) Тайм коди; ( до 2 минут) 00:05-Нон рп арешт 00:23-обговорення арешту 01:23-говорю Сергію щоб сказав щось в голосовий чат 01:57-відвіз мене до НПУ К
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 2 минут : 5 минут
  6. Дата походження:пп12/04/24

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю , шановний гравець!
Стосовно ваших скарг , та відеодоказів , ви можете подати відео навіть 10 хвилин, головне щоб обов'язково були тайм-коди, стосовно бесіди з гравцем Сергій Добрий , її буде проведено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі