Розглянуто Андрій Кухарчик // Не приймає в організацію по причині: Назойліва людина

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мортон Острозький

ГС Неоф | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
879
Реакції
385
Бали
168
  1. Нікнейм лідера/заступника: Андрій Кухарчик
  2. Особистий нікнейм: Мортон Острозький
  3. Суть скарги: Я подав заявку на перевод до НПУ міста Харків, вона була схвалена але коли я звільнився з ЗСУ й приїхав до НПУ міста Харків щоб мене прийняли лідер мене ігнорив і нічого не казав, потім коли я таки зміг попросити лідера прийняти мене в фракцію мені сказали що мені відмовлено по причині того-що я дуже назойліва людина але я же його попросив виконати його роботу, я розумію що лідер має повне право не приймати людину до себе в організацію але зрозумійте мене, що мені далі робити? Я хочу працювати в різних організаціях, я прошу вас надати мені змогу повернутися мені назад до ЗСУ на звання Лейтенант[7].(на першому скріншоті не видно що це саме я але на фрапсі буде чітко видно що під моїм ім'ям є остання силка яка доказує що на першому скріншоті я)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1-скріншот того що мою заявку було прийнято. 2-фрапс де повністю видно що я захожу через форум організації на результати заявок і вона вже відмовленна. 3-докази того-що я звільнився з ЗСУ.
  5. Дата походження: 14.08.2023

Кіра Тейлор

ГС Держ | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
1,593
Реакції
606
Бали
253
Вітаю!
Порушення зі сторони лідера НПУ м.Харків не виявлено. З лідером та заступниками ЗСУ буде проведена дуже серйозна бесіда.
На першому фото не видно що саме ваш рапорт схвалений, переглянувши таблицю рапортів на переведення та порівнявши останні записи на вашому фото та у таблиці можна зрозуміти що ваш рапорт був на розгляді.
Зв'яжіться зі мною у Discord будь-ласка [aqvittexx].

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі