Схвалено Андрій Лисичка погрози+Неадекватні висловлювання+Ухід від рп+MG+Нон РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

![Микола Джеффері]

Подільский Край (06)
Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
27
Бали
21
1.Андрій Лисичка
2.Микола Токугава
3.Їхав нечайно врізався в дану особу але і там її вина теж є я хтів вибачитися і перед тим як хтів вибачитися дана особа сказала на мене неприятне слово "Ган..." після чого я дану особу зупинив вона себе не адекатно почала поводити та обзивати я проігнорував це і відпустив після чого дана особа сказала мені "Єбл... Кон..."я її ще раз зупинив бо це неадеватно також вона мене вдарила та почала тікати я на це опять закрив глаза потім я стою пишу у рацію дана особа в мене врізається робе ДТП ми приїхали у віділок він мені щось доказує я кажу будете адвокату все пояснювати він далі продовжує шось розказувати я сказав помовчіть я визву адвоката і йому розкажете все він проігнорував мене після чого я йому засунув кляп каже про якесь айді а саме"Я твою айдішку знаю" це вже MG після чого я повідомляю що адвокат не вийшов на зв'язок та просю паспорт вона ігнорує я відігрую рп вона не дає паспорт це вже Нон РП і виходе з гри тим самим робе Ухід від РП

Тайм коди:15:08-Обізвав мене ******************************************ом я його зупинив,19:11-він мене вдарив та почав тікати,20:09-Обізвав Єбалном Кончаним,24:33-Він створив ДТП та почав тікати з місця ДТП,24:42-Почав бити СТЗ,28:52-Каже про якесь айді погрожує тим шо він айді моє знає,32:38-Нон РП,33:16-Ухід від рп
4.Докази:https://www.youtube.com/live/ltcPsqTGKNI?si=5hLEE7RAS2e5aRzc
5.Дата:16.10.24

Максим Миргородський

Лідер Укрзалізниці | Подільський Край
Лідер
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,956
Реакції
597
Бали
253
Вітаю, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець - Андрій Лисиця #20208, отримає покарання згідно Правил Ukraine GTA:
5.9. Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
6.21. Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення. | Варн / Бан до 5 днів

6.29. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі