Олександр Дорощук
З.L НПУ Д
- Реєстрування
- 20 Сер 2023
- Дописи
- 126
- Реакції
- 107
- Бали
- 31
Форма подачі скарги:
- Нікнейм адміністратора: Андрій Мажор
- Особистий нікнейм: Олександр Дорощук
- Суть скарги:Адміністратор Андрій Мажор видав мені покарання у вигляді WARN по скарзі громадянина Кірілл Ліндерман (1 пункт доказів видачі покарання). Адміністратор видав покарання не вірно, адже громадянин Кірілл Ліндерман, скинув не повний фрапс. Він наставив на мене зброю, ( 2 доказ видачі покарання, яке стверджує, що коли людина бере зброю в руки та направляє на когось навіть без рп відігровки рахується те, що в руках людини зброя), а згідно указа президента про введення військового стану співробітники СБУ та НПУ мають право ,,відкриття вогню на ураження по особам в руках яких знаходиться зброя,,. Додаю доказ видачі покарання, а також свої відеодокази, також чітко зазначаю те, що громадянин Євген Міллевський відкат не сказав, а також зауважую, що Кірілл Ліндерман говорив у ноці. Прошу перерозглянути скаргу, та зняти з мене варн. А також зняти причину звільнення в трудовій та забрати з дошки покарань те що у мене був варн, а також прошу перевірити адміністратора щодо його компетентності та моральну компенсацію.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1 доказ, 2 доказ, указ президента про введення військового стану, доказ видачі покарання, мій фрапс.
- Дата походження: 02.03.24
Останнє редагування: